PUBLICITAT

Ludo salva els mobles a un Andorra encara apàtic

  • 1-0 contra el Borges en el debut de Justo Ruíz a Aixovall
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Joël rep una falta, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra no ha millorat gens en el joc que el va fer entrar en una espiral negativa abans de les festes nadalenques. El canvi d'entrenador tampoc ha servit –de moment– per fer grans canvis però el més important és que ahir, amb una imatge pobre, es van aconseguir els tres punts contra un dels equips més temuts de la Segona Catalana. Un gol de Ludo va trencar amb la ratxa tricolor i va servir per vèncer 1-0 i sumar tres punts que mantenen l'equip a prop de la part alta.

Era el debut de Justo Ruíz a Aixovall i vista l'alineació, el nou tècnic manté el bloc que més o menys juga cada setmana. Va començar amb un 4-2-3-1 i com no hi havia manera de fer tres passades seguides sense pedre la pilota va passar al 4-1-4-1. Allà es va quedar, perquè no hi havia manera de jugar amb criteri. Sempre pilotes llargues que en un equip amb jugadors de toc perjudiquen.

La primera part només va deixar per al record una falta escorada que Mejías va xutar amb rosa i va topar amb el travesser. A la segona part, quan el Borges començava a rondar l'àrea tricolor, una contra de tiralínies va acabar amb Ludo sol davant el porter. No va perdonar i va ser la sentència, perquè els visitants, també en una ratxa negativa, era incapaç de fer mal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT