PUBLICITAT

Hotels Plaza i Andorra donen la benvinguda al 2012 a casa

  • L'equip de Ruíz juga a les 16.00h a Aixovall i el de De la Rosa, a les 18.00 al poliesportiu d'Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos, contra el Saragossa. Foto: EL PERIÒDIC

Arriba el nou any i aquest cap de setmana posterior al dia de Reis engega les competicions esportives a les lligues estrangeres. Avui tenim com a protagonista l'Andorra, que té activitat tant a la secció de futbol com a la de futbol sala. L'Enfaf també estrena el 2012, hi ha la segona cita de les G.Series BPA i demà, el River en la represa de la LEB Plata.

Malament comença l'any per a l'Hotels Plaza perquè Carlinhos es va lesionar en l'entrenament de dijous i és baixa per al primer partit del 2012, al poliesportiu d'Andorra davant l'Space Gasifred Eivissa.

Xavier de la Rosa no va negar que es tracta d'una baixa que pot afectar «en tot» i sobretot per la incertesa de l'abast que pot tenir la lesió. La zona afectada és el genoll i li han de fer proves per conèixer el diagnòstic. «Tant de bo ni sigui res», va resar el tècnic tricolor, el qual va avisar sobre el rival que és un «grandíssim» equip: «És el tercer equip de Segona que més ha fitxat i té una plantilla estructurada per estar a dalt. Va començar la lliga malament però ara està en plena línia ascendent», va avisar. L'Hotels Plaza va acabar el 2011 amb una derrota a Melilla però a casa suma tres victòries seguides. Tot i així l'Eivissa, guanyi o perdi, sempre acaba amb resultats ajustats per tant s'haurà de començar l'any donant el màxim

Després de la derrota a Agramunt abans de l'aturada nadalenca en el debut de Justo Ruíz a la banqueta del FC Andorra, l'equip tricolor reactiva la competició a la Segona Catalana a casa davant el Borges, en el primer partit del tècnic a Aixovall (16.00 h).

Serà un partit entre dos equips cridats a estar en la zona alta que no estan passant per un bon moment de resultats: l'Andorra suma cinc partits sense guanyar –tres d'ells com a local– i el Borges quatre –també tres sense vèncer a domicili. A més Ruíz no podrà comptar amb Marc Pujol per sanció ni amb Armand Fajardo, per problemes físics. «Les ratxes són normals però quan són negatives costar sortir d'elles. Començar l'any amb victòria i trencar la ratxa tindria un gran valor moral per a nosaltres perquè així podem reenganxar-nos a la part alta de la classificació», va indicar el tècnic.

El dissabte es completa amb el sènior de l'Enfaf contra la Planada a Alàs (17.00 hores), la segona cita de les G.Series BPA al circuit del pas i demà, bàsquet amb el River-Barça B i la classificació per a la Copa en joc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT