PUBLICITAT

La il·lusió es desborda

  • La retransmissió de TV3 de la cavalcada treu més espectadors a les avingudes Meritxell i Carlemany
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els nens d'una de les carrosses llencen caramels a l'inici de la cavalcada, a la plaça Rebés. Foto: A. L.

L'arribada dels Reis Mags sempre és un moment màgic. La il·lusió es desborda de les cares de petits, però també de grans. Però ahir la il·lusió era doble: Televisió de Catalunya retransmetia en directe pel seu principal canal, TV3, la cavalcada d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. De ben segur això va fer sortir més gent al carrer, malgrat la pluja.

De fet, Àfrica Carpi, una espectadora que acompanyava els seus fills a la cavalcada, assenyalava «l'ambient» que es respirava durant la cavalcada a les avingudes Meritxell i Carlemany com l'aspecte que més li va agradar. La gent que va acostar-se a veure els tres Reis Mags era nombrosa, segurament «perquè sortia a la tele», va apuntar. Per la seva banda, Conrad Cerqueda comentava que «els Reis sempre fan il·lusió, i si es retransmet per TV3, millor». «Sempre és publicitat», afegia. «Llàstima que ha plogut», va lamentar-se Carpi, doncs si la rua no hagués estat passada per aigua hauria estat més lluïda, igual que si la precipitació hagués estat en forma de neu, opció preferida per molts espectadors.

Potser també va ser pel fet que es retransmetés per TV3 que una comparsa formada pels membres dels dos comuns implicats encapçalés la comitiva dels Reis Mags, aspecte que no va agradar a tothom. En edicions anteriors, els de la capital, o feien mitja volta o agafaven el relleu al vial de la unió, igual que feien els escaldencs. Tancant la rua, dos camions de bombers fent sonar les sirenes, que aquests sí van il·lusionar als petits.

CARAMELS I CARROSSES / Però el que més va agradar a petits, però també a grans, van ser les carrosses i els caramels. «El que més m'ha agradat han estat els caramels», va assegurar Diogo da Silva, de tres anys. I els bessons Dani i Àlex Barbado, de sis anys, reconeixien que el que els havia agradat era «que donaven caramels». En aquest tema, alguns assenyalaven que se n'havien repartit pocs –l'organització va informar dimecres que se'n repartirien uns 4.000 quilos. De fet, en algun tram no se'n van tirar gaires, doncs s'havien gastat els que hi havia a les carrosses i encara no s'havia arribat al punt d'avituallament, a la meitat del recorregut. Les carrosses també van agradar molt. Ariadna Viver, de sis anys, deia que les «carrosses eren molt xules», i la mare, Pilar Riol, també deia que «tot ha estat molt maco», i destacava «les carrosses dels Reis», com el que més li havia agradat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT