PUBLICITAT

Espot i Dolsa demostren «bona sintonia» en la primera sessió

  • L'oposició declina l'oferta de ser a la Junta de Govern i serà present a totes les comissions
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El Comú constitueix les comissions, en la sessió, d'ahir. Foto: ÀLEX LARA

Tant el cònsol major, Ventura Espot, com el cap de l'oposició, Enric Dolsa, van demostrar ahir, en la primera sessió del Consell de Comú, «bona sintonia». «Treballarem pel bé de la parròquia i el millor és fer-ho amb bona sintonia», va manifestar Dolsa. Per la seva part, Espot va assegurar que es vol mantenir una «claredat i transparència total», i per això, també, l'oposició serà present a totes les comissions, que ahir van quedar formades.

En aquest objectiu de «claredat i transparència total», la majoria liderada per Espot va oferir als representants de Convergents d'Ordino al Comú ser presents a la Junta de Govern. Oferiment que va ser declinat per Dolsa argumentant que és el govern qui ha de conformar aquest òrgan i «el govern, evidentment, és de qui va guanyar les eleccions». De tota manera, el gest és una mostra de la voluntat que regni la «bona sintonia» al Comú. Espot va interpretar la declinació de l'oferta com una mostra de «confiança» cap al seu equip, tot i admetent que «l'oposició estarà expectant vigilant el que fem malament». Tot i que aquesta, segons va afirmar Dolsa, es farà amb el «màxim de responsabilitat, el que no vol dir el màxim d'agressivitat».

LES COMISSIONS / El mateix cònsol major presidirà la comissió d'Obres i Urbanisme, la mixta de Límits Parroquials i la del Camp de Neu. Així mateix, serà el president de Secnoa (Societat explotadora del camp de neu Ordino-Arcalís). Jordi Ordoñez serà el conseller de Finances i Gemma Riba s'encarregarà de la conselleria d'Educació, Cultura i Joventut. Ludovic Albós presidirà la comissió d'Administració i Comunicació i Bartumeu Gabriel repetirà al capdavant de la conselleria de Turisme i Esports. Així mateix, Patric Simon s'encarregarà de Manteniment, Serveis i Circulació, mentre que Miquel Pujal –absent ahir per raons familiars– ho farà dels àmbits de l'Agricultura i el Medi Ambient. Finalment Lucia Muñoz dirigirà la conselleria de Benestar Social.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT