PUBLICITAT

Tornen les G.Series BPA amb emoció al capdavant

  • Gutiérrez i Font arriben a la segona cita colíders en 4RM i amb Joan i Simó Sala també al capdavant en 2RM
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El XXX de Font, durant la G1 disputada a mitjan del desembre passat. Foto: JAS

El Grandvalira Circuit està en perfectes condicions gràcies les nevades abundants i el fred intens viscut a la zona dels Pirineus en l'entrada del nou any i tot està a punt perquè demà es reprenguin les G.Series BPA amb la disputa de la segona cita.

Després d'un debut dur per les condicions meteorològiques a les G.Zero i la G.1 a mitjan de desembre aquesta segona cita es presenta emocionant per la poca diferència que hi ha entre els primers classificats de les dues categories i pel paper que pot exercir la climatologia, en plena època de fred i neu, que poden modelar el traçat del circuit i exigir molt en les mecàniques i els pneumàtics.

En la categoria reina Francesc Gutiérrez (Seat Ibiza) arriba líder gràcies a la millor volta ràpida, tot i que empatat a punts amb Ferran Font però gràcies al nou format de puntuacions la classificació està ben apretada i per darrere els trepitgen els talons Sintu Vives (Citröen C2), Manel Griral (Peugeot EVO II), David Arroyo (Peugeot EVO II) i Oriol Ribalta (Peugeot EVO III).

La situació és pràcticament la mateixa en dues rodes motrius (2RM). Joan Sala (Volkswagen Golf GTI) és el líder destacat però per darrere el segueixen Simó Sala, Claudi Ribeiro, Cristian Mayorales i Amàlia Vinyes (tots ells també amb un Volkswagen Golf GTI).

HORARIS / La obertura dels pàdocs seran a les dues de la tarda, a les quatre els brífings, a les cinc els entrenaments, la primera sèrie a les 18.30 hores, la segona a les 20.30 h. i les finals a partir de les 22.00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT