PUBLICITAT

Naturlàndia estableix contactes per integrar-se pròximament a Ski Andorra

  • El complex augmenta el 39% el volum de negoci el primer semestre de l'any
  • Masegosa manté converses amb Educació per reforçar l'esquí escolar
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Ricardo Masegosa.

El director general de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, va manifestar ahir la voluntat de reforçar la col.laboració amb Ski Andorra, perquè les dues estacions d'esquí alpí i la d'esquí de fons "haurien d'anar de la mà" en temes de promoció, va explicar a l'ANA. Actualment, Naturlàndia està representada dins de Ski Andorra com una entitat convidada. Masegosa va informar que estan tenint diversos contactes per definir la manera com Naturlàndia es pot integrar a l'entitat i que espera poder arribar a un acord ben aviat.

Les xifres de Naturlàndia a finals del mes passat mostren com el volum de negoci ha augmentat el 39% durant el primer semestre d'aquest any en comparació amb el mateix període de l'any passat. Masegosa va mostrar-se molt satisfet que s'hagi aconseguit aquest increment, que ja era del 30% només comptant la temporada d'hivern.

Pel que fa a l'esquí de fons, l'activitat continua augmentant en nombre d'usuaris, i des de la direcció s'està en converses amb el Ministeri d'Educació per reforçar l'esquí escolar. L'objectiu és incrementar el nombre de visites dels escolars tenint en compte la seguretat que ofereix l'esquí de fons, i combinant aquesta disciplina amb activitats de descoberta de la natura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT