PUBLICITAT

Desestimat el recurs del Comú per les taxes

  • El TS confirma que la capital ha de pagar als bancs el corresponent al 2010
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Comú d'Andorra la Vella. Foto: ÀLEX LARA

El Tribunal Superior ha desestimat el recurs d'apel·lació interposat pel Comú d'Andorra la Vella contra la sentència del 23 de novembre del 2010, en què se l'obligava a retornar als bancs una part de les taxes d'higiene pública i enllumenat de l'exercici 2010 que havien estat cobrades de més. D'aquesta manera, la Justícia resol també a favor de les entitats bancàries l'exercici del 2010, de la mateixa manera que també ho va fer amb el mateix afer l'any 2009.

El Superior considera que s'han de reproduir els fonaments exposats en la sentència de l'any anterior, «en la mesura que també són aplicables en el present litigi». Considera que les liquidacions impugnades no compleixen els requisits de l'article 18 de la Llei de finances comunals.

La cònsol de la capital, Rosa Ferrer, va assegurar ahir que aquesta sentència no representa un trasbals pel Comú, en la mesura que aquesta quantia econòmica que haurà de retornar als bancs ja queda contemplada en l'acord arribat el març de l'any passat, que estableix que la corporació ha d'abonar 850.000 euros a les entitats bancàries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT