PUBLICITAT

L'STA fa diverses adjudicacions per un total de 2,2 milions d'euros

  • Les inversions són de caràcter tècnic per mantenir xarxes i millorar el servei que es presta
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Façana de la seu d'Andorra Telecom. Foto: EL PERIÒDIC

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publicava ahir un edicte amb diverses adjudicacions fetes pel Servei de Telecomunicacions d'Andorra (STA). El valor total és de més de 2,2 milions d'euros. Aquestes adjudicacions representen, en bona part, inversions per millorar el servei que es dóna i per mantenir les diferents xarxes de telecomunicacions. Són inversions marcadament tècniques, entre les quals consta el manteniment de la xarxa de fibra òptica, ampliació de la xarxa FTTH o la millora de la capçalera de la Massana, part de recepció satèl·lit.

El pessic més important, de 314.885 euros, es destina a serveis per l'extensió del sistema de monitorització de senyalització, i altres 129.058 euros per a l'upgrade d'aquest. A banda, també es destinen 246.875 euros a l'adquisició de material pel DNS-DHCP –el sistema que atorga adreces a les diferents connexions a internet i als portals–. Igualment es destinen gairebé 135.000 euros a l'actualització de la plataforma Orca, component del sistema per distribuir continguts de televisió a través de tecnologies utilitzades en xarxes d'ordinadors.

Per a l'ampliació de la capacitat de la xarxa FTTH i el seu desplegament vertical s'hi destinen un total de 380.409 euros, a més d'altres 30.000 euros per a l'adquisisció de cofrets per les instal·lacions del desplegament vertical d'aquesta xarxa.

Per a la millora de la capçalera de la Massana, part de recepció satèl·lit, s'hi destinen 23.759,94 euros.

Entre els 2,2 milions totals també s'inclou l'adquisició de materials i llicències i contractació de serveis, així com la compra de targetes PICs per millorar la redundància dels equips GGSN de la xarxa mòbil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT