PUBLICITAT

240.000 euros d'estalvi en el lloguer de la Seu de la Justícia

  • La revisió de contractes aconsegueix una rebaixa total d'1,3 milions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'entrada de la Seu de la Justícia. Foto: EDUARD COMELLAS

El Govern s'estalviarà aquest 2012 fins a 240.000 euros en el lloguer de l'actual Seu de la Justícia. En el marc de la política de revisió dels contractes que té signats l'Executiu, s'ha aconseguit una rebaixa del 40% en aquest lloguer, segons va explicar el ministre de Finances i Portaveu del Govern, Jordi Cinca. En total, l'estalvi aproximat aconseguit fins al moment és d'1,3 milions d'euros l'any, va xifrar Cinca.

A més de la renegociació del contracte de lloguer per la Seu de la Justícia, el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, va informar al Consell de Ministres que amb l'acabament de les obres del nou camp de pràctiques de conducció, que comporta la rescissió del contracte de lloguer del camp d'Aixovall, també s'estalviaran 36.000 euros anuals.

Amb aquestes revisions, i les renegociacions de les que ja s'ha anat informant amb anterioritat –com són el lloguer de l'edifici que alberga les instal·lacions de Ràdio i Televisió d'Andorra o del terreny on s'ubica el Servei de Conservació i Explotació de Carreteres, o les institucions que es traslladaran a la nova seu del Consell General–, les rebaixes més «significatives» ja s'han aconseguit. Segons va valorar Cinca, queden encara molts contractes de lloguer i de prestació de serveis a revisar i renegociar, però les quantitats seran «menys significatives».

La renegociació dels contractes té un doble objectiu: d'una banda, adaptar els contractes a la situació del mercat, i de l'altra, traslladar la necessitat d'ajustar els pagaments de l'Administració pública.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT