PUBLICITAT

El TS confirma que Meritxell Mateu no té l'estatus de funcionària

  • La consellera de DA ha explicat que no recorrerà davant del Tribunal Constitucional
04012012-mateu
Meritxell Mateu.
El Tribunal Superior de Justícia ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per l'exministra Meritxell Mateu, i en l'actualitat consellera general de Demòcrates per Andorra (DA), contra la sentència de la Batllia del 13 de setembre del 2010 en la qual establia que no gaudia de l'estatus de funcionària.
El Tribunal Superior de Justícia, amb data 16 de desembre, ha resolt confirmar la sentència del Tribunal de Batlles del 13 de setembre del 2010 en la qual donava la raó al Govern de Jaume Bartumeu negant la condició de funcionària a l'exministra i actual consellera general de DA, Meritxell Mateu.

La sentència del Superior és "ferma i executiva", per la qual cosa el Govern haurà de prendre alguna resolució, tenint en compte a més que Mateu té una excedència com a treballadora del cos funcionarial des que va assumir el càrrec de consellera general després de les eleccions del passat mes d'abril. Per la seva banda, Meritxell Mateu ha explicat a l'ANA que no recorrerà davant del Tribunal Constitucional i que considera l'afer judicialment tancat, restant a l'espera de la resolució governamental.
El Tribunal Superior confirma que Meritxell Mateu no té l'estatus de funcionària

Resum:Andorra la Vella.- El Tribunal Superior de Justícia ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per l'exministra Meritxell Mateu, i en l'actualitat consellera general de Demòcrates per Andorra (DA), contra la sentència de la Batllia del 13 de setembre del 2010 en la qual establia que no gaudia de l'estatus de funcionària.
Text: El Tribunal Superior de Justícia, amb data 16 de desembre, ha resolt confirmar la sentència del Tribunal de Batlles del 13 de setembre del 2010 en la qual donava la raó al Govern de Jaume Bartumeu negant la condició de funcionària a l'exministra i actual consellera general de DA, Meritxell Mateu.

La sentència del Superior és 'ferma i executiva', per la qual cosa el Govern haurà de prendre alguna resolució, tenint en compte a més que Mateu té una excedència com a treballadora del cos funcionarial des que va assumir el càrrec de consellera general després de les eleccions del passat mes d'abril. Per la seva banda, Meritxell Mateu ha explicat a l'ANA que no recorrerà davant del Tribunal Constitucional i que considera l'afer judicialment tancat, restant a l'espera de la resolució governamental.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT