PUBLICITAT

Vidosa, a set centèsimes del podi en el gegant FIS de Morzine

  • Verdú també destaca amb un 32è lloc i acaba primer dels setze nascuts al 1995
EL PERIÒDIC
MORZINE

Periodic
Vidosa, en el gegant als Jocs de Vancouver. Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa està començant l'any com va acabar l'anterior: en bona forma i amb regularitat. Ahir el primer espasa de l'equip masculí d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va quedar a només set centèssimes de sumar el que hauria estat el quart podi de la temporada en el gegant FIS disputat a l'estació francesa de Morzine. De la delegació tricolor cal destacar també l'actuació del jove Joan Verdú, que va acabar 32è a més de ser el millor dels 16 participants que hi havia nascuts al 1995.

Cap dels dos va poder millorar la mitja de punts tot i que van estar ben a prop. En el cas de Vidosa va finalitzar cinquè amb 26,16 punts, ben a prop dels 22,25 que té actualment, empatat amb el corredor de l'equip nacional francès Alexandre Boulliot. Segons la FAE Vidosa va perdre temps en la primera mànega i vist els temps tan ajustats entre els primers de la prova això el va deixar sense medalla i sense poder millorar la seva puntuació en gegant.

Verdú va ser 32è a 3,21 segons del guanyador, l'italià Giulio Bosca i va obtenir 45,6 punts que es queden també ben a prop dels 44,24 que suma actualment i que el permeten ser el sisè del món dels nascuts al 1995. Continua en ascensió i mostrant un alt nivell de forma, a l'alçada d'un veterà, malgrat tenir tan sols 16 anys.

ESTEVE, BAIXA D'ÚLTIMA HORA / Kevin Esteve també estava inscrit al gegant de Morzine però finalment el cos tècnic ha decidit modificar el seu calendari de competició i per prioritat no hi ha participat, per centrar-se més en cites del circuit mundial i europeu.

La resta dels andorrans van estar entre els 32 desqualificats en un gegant que van poder acabar 72. Nil Ruíz va haver de repetir la primera mànega perquè el corredor que el precedia va caure i l'organització no va estar a temps de retirar-lo de la pista. Al segon intent va cometre una errada de línia que el va deixar fora de la cursa i Axel Esteve, que sortia amb el dorsal 97, sí va poder acabar la primera mànega tot i que entre els darrers classificats i en la segona, com Ruíz, va sortir del traçat i va ser desqualificat.

Avui continua la competició amb Morzine amb un eslàlom FIS en el qual hi seran els mateixos representants de la FAE i demà entren en acció la biatleta Laura Soulié i els surfistes Lluís Marin i Maeva Estévez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT