PUBLICITAT

Els representants d'RTVA recolliran suggeriments entre els treballadors per fer una proposta de retallada

  • La plantilla diu que "és molt difícil triar d'on retallar sense saber el model de televisió que volen"
03012012-rtva
El delegat de personal d'RTVA, Carles Royo, en la passada concentració per reivindicar el 100% de la plantilla. Foto: ANA / M. T.
La comissió de representants dels treballadors de Ràdio i Televisió d'Andorra es va reunir aquest dilluns al vespre per valorar la petició del cap de Govern perquè facin una proposta de reducció de la despesa. Els representants dels treballadors van fer alguns suggeriments i van decidir recollir idees entre tots els treballadors per poder fer una proposta més concreta al cap de Govern. Segons ha informat a el delegat de personal, Carles Royo, "és molt difícil triar d'on retallar sense saber el model de televisió que volen".

La reunió d'urgència convocada aquest dilluns pel cap de Govern amb els representants dels treballadors de la televisió pública va estar centrada en la demanda d'una proposta per reduir la despesa. Per aquest motiu, la comissió formada per representants dels treballadors de tots els sectors de l'ens es va tornar a reunir al vespre per avaluar les possibilitats. Segons ha indicat el delegat de personal, Carles Royo, es van fer alguns suggeriments que es compartiran amb tot el conjunt del personal d'RTVA, i s'exposaran al cap de Govern. Abans, però, es consultarà amb tots els treballadors si tenen altres propostes per també tenir-les en compte.

La propera reunió de la comissió serà dilluns vinent, i s'intentarà elaborar una proposta més concreta. Caldrà tenir en compte les persones que s'han ofert voluntàriament a marxar i les que puguin agafar prejubilacions, que podrien ajudar a no haver de fer acomiadaments, ja que des del principi la postura dels treballadors és defensar la totalitat de la plantilla. Altres partides d'on s'haurà d'estudiar si es pot reduir la despesa és en la informació externa, però aquest és un dels punts on els treballadors es troben amb la dificultat de no saber d'on es pot retallar "si no sabem el model de televisió que es vol".

Per altra banda, el delegat de personal apunta que "ens xoca que se'ns han demanat propostes sense tenir en compte la direcció".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT