PUBLICITAT

Vint dies abans per poder ser la primera

  • El nadó més precoç del 2012 es diu Noa i va néixer el primer dia de l'any a les 20 hores
  • Els seus pares, primerencs, l'esperaven pel 20 de gener
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Noa amb els seus pares, ahir. Foto: A. L.

Parir l'1 de gener fa certa gràcia, per allò de sortir als mitjans de comunicació i rebre el distintiu honorífic, en cas que ningú més es posi de part, de tenir el primer nadó de l'any. No deixa de ser un dia més, però sempre fa il·lusió rebre felicitacions de, a més de la família i amics, periodistes i del propi cap de Govern.

Però en el cas dels pares primerencs Valentina Pinto i Paulo Sergio Braz, no se'ls havia passat pel cap rebre aquest honor. Per ells el dia 31 havia de ser una nit de celebració, amb l'única diferència respecte altres anys de fer-ho acompanyats d'una senyora panxa per part de la Valentina. Però la petita Noa va decidir que volia ser ella la que sortís a la fotografia de tots els mitjans de comunicació. I de pas, donar una sorpresa majúscula als seus pares.

Havia de néixer el 20 de gener, va explicar Braz ahir, però va fer-ho l'1 de gener a les 19.49 hores, després d'un part normal, segons va informar l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Va pesar en 2,900 quilograms i malgrat ser petiteta, està ben sana i ja descansa als braços dels seus pares, que estan encantats de tenir-la entre ells abans del previst.

Molt tranquil·la i curiosa, la Noa va anar veient passar periodistes per la seva habitació durant tota la jornada. Es va portar molt bé, com si ja hi estigués acostumada. D'aquí uns anys la seva mare li ensenyarà una carta de Toni Martí, que la felicita per haver nascut vint dies abans del que tocava.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT