PUBLICITAT

Un motorista, ferit greu en un accident amb un turisme implicat

  • La Policia investiga per què va perdre el control mentre l'avançava l'altre vehicle
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Si l'any 2011 va tancar-se com un dels més tràgics a les carreteres del país dels darrers anys, amb un total de vuit morts i 14 ferits greus, aquest 2012 ha començat mantenint la tònica negativa. Un nou accident de trànsit, en aquest cas a la Carretera General 1 d'Andorra la Vella, va deixar una persona ferida de consideració, segons va informar ahir la Policia. Es tracta d'un motorista de 53 anys de nacionalitat espanyola i resident al Principat. Ahir a la tarda va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell a causa d'un traumatisme toràcic i una contusió pulmonar.

L'accident es va produir passades les dues del migdia, al quilòmetre 1,550 de la CG1, a l'alçada de l'Estadi Comunal. S'hi va veure implicat un altre vehicle, tot i que no es va produir cap col·lisió. Segons va informar la Policia, un turisme BMW323i amb matrícula andorrana va realitzar un avançament a la motocicleta Kawasaki ER6500N, també amb matrícula del Principat. Va ser en el moment en què el turisme va incorporar-se de nou al seu carril quan, per causes que encara es desconeixen, el motorista va perdre el control del seu vehicle i va caure. El cap de guàrdia de l'hospital va explicar que es troba «estable» i que estarà a l'UCI almenys 24 hores per vigilar la seva evolució.

La Policia va efectuar un control d'alcoholèmia als dos conductors, el quals va donar negatiu en els dos casos i per tant, no es van produir detencions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT