PUBLICITAT

Garrido farà una preselecció de cara a l'Europeu del maig

  • Entrenarà tres mesos amb deu o quinze jugadors per definir quatre places
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Garrido xerra en la seva presentació com a seleccionador, al novembre. Foto: A. L.

Queden poc més de cinc mesos perquè la selecció afronti la primera ronda del Campionat d'Europa i Adrián Garrido ja té clar la manera de fer la convocatòria per als que seran el dos primers partits oficials a la banqueta de la selecció.

El successor de Martí Castella compta amb un grup de fixes ja confirmats que són Christian Salvador, Xavier Folguera, Èrik Olivera, Borrego, Lanza, Porras i José Garcia. Àlex Pau també podria entrar dins d'aquest grup –el jugador s'ho està rumiant– segons va indicar ahir un Garrido que compta amb quatre places més vacants per acabar de completar una llista que serà definitiva a l'abril. Des de divendres de la setmana vinent fins llavors entrenarà dos dies per setmana al Lycée amb un grup d'entre deu i quinze jugadors preseleccionats, la gran majoria joves sense experiència internacional que tenen la possibilitat de guanyar-se un forat en l'absoluta.

Mentrestant la Federació Andorrana de Vòlei continua buscant tres rivals per jugar amistosos de preparació abans de la cita amb Europa, que també seran a l'abril. «Tenim poques referències d'Israel i buscarem rivals similars a nosaltres», va declarar ahir el seleccionador. Sobre el pròxim rival a l'Europeu, que es jugarà a doble partit al Principat –12 de maig– i al Pròxim Orient –la següent setmana–, Garrido creu que Andorra té possibilitats de guanyar: «Tenim una base de jugadors que jugan a un alt nivell i crec que podem plantar-li cara i, perquè no, fins i tot guanyar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT