Cinquena posició de Sanza a la cursa dels Nassos

• El corredor del CAVA obté millor marca personal en els10 km.: 30min 8s
BARCELONA

Marcos Sanza va tornar a demostrar el darrer dia de l'any passat que està en un moment de forma excel·lent. El corredor del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) va aconseguir la cinquena posició en la popular cursa dels Nassos de Barcelona que va aplegar més de 8.500 participants i va aconseguir a més la millor marca personal en els 10 km., amb un temps de 30min 8s. Sanza va acabar a mig minut del podi i a 39s del primer, Carles Castillejo.

El CAVA també va tenir d'altres protagonsites en aquesta cursa com Carles Gómez, 268è i que amb 37min 19s va fer rècord d'Andorra júnior, i Pol Moya, 288è i plusmarca en categoria juvenil amb un temps de 37min 31s.

El club que presideix Víctor Cunill va dur vuit corredors més: Manuel Fernandes, que va ser 25è, Edgar Ordóñez 74è, Jordi Royo 86è, Joan Ramon Moya 340è, Víctor Cunill 393è, Llorenç Monjo 446è, Maria Betriu va serla 1.013 i Xavier Bossa el 1.222.