PUBLICITAT

Detinguts quatre joves, dos menors, per robatoris

  • Els implicats van robar dos portàtils i quinze tablets per un valor de 10.000 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El pati del centre penitenciari de la Comella vist des d'una finestra interna a la presó Foto: EL PERIÒDIC

El Cos de Policia va informar ahir de la detenció de quatre joves, espanyols no residents, dos de 18 anys i dos de 17 anys, que presumptament es dediquen a robatoris organitzats. Així ho va manifestar ahir el departament de comunicació de la Policia qui va explicar que les càmeres de vigilància d'alguns establiments van ajudar a la investigació i per determinar si es tracta o no de robatoris organtitzats.

Dos dels nois van ser localitzats dimecres passat, dia 28 de desembre, després d'intentar robar material informàtic en un establiment on els mateixos empleats els van controlar i van avisar la Policia. Posteriorment, amb el visionat de les càmeres de seguretat de dos establiments es va poder constatar que havien comès altres robatoris al Principat. Els dos establiments van cursar les corresponents denúncies per la sostracció total de dos ordinadors portàtils i quinze tablets, amb un valor total de 10.000 euros.

ELS VISIONATS DE LES CÀMERES / El dimecres passat, cap a les 15.30 hores, els empleats d'un centre comercial d'Andorra la Vella van avisar la Policia perquè havien controlat dos nois, espanyols no residents de 18 anys, robant material informàtic. A les gravacions del mateix centre comercial la Policia hi va poder veure quatre joves, dos d'ells els controlats, cometent el delicte, i van visionar també una gravació del dia 23 de desembre en què el mateix grup robava un ordinador portàtil.

Com que el Cos de Policia tenia coneixement d'un altre robatori, el dia 22 en un altre centre comercial de la parròquia, van visionar les càmeres i van veure que un d'aquests nois sostreia tres tauletes tàctils. A més, un altre dels nois va ser controlat el passat 4 de desembre per robar una jaqueta a un centre comercial d'Escaldes-Engordany.

Segons va informar la Policia, amb l'enquesta es va poder localitzar l'hotel on s'allotjaven els joves i identificar els altres dos nois, espanyols no residents de 17 anys, un dels quals es va identificar amb un passaport del qual no n'era titular. A més, es va determinar que els joves actuaven conjuntament aprofitant els descuits dels empleats o apropiant-se de les claus de les vitrines.

Els quatre interessats van estar detinguts i posats a disposició judicial, i dos d'ells, un de divuit i un de disset anys, van ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

Ara però, la investigació policial pretén esbrinar si es tracta d'una banda organitzada pel modus operandi que tenien els quatre joves alhora de sostraure el material, la majoria electrònic, dels establiments cèntrics de la capital i d'Escaldes. Les gravacions de les càmeres de seguretat dels comerços són claus tant per a la identificació dels implicats com també per a la investigació policial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT