PUBLICITAT

Martí: «El Govern no està per fer favors a ningú»

  • L'Executiu basarà la seva decisió en els informes jurídics, la setmana que ve
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Toni Martí, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

el cap de Govern, Toni Martí, va valorar ahir les declaracions del president de Vallnet, Enric Dolsa, alertant del perill que corren 140 llocs de treball. Martí va assegurar que «el Govern no està per fer favors a ningú» i va afegir que la decisió que es prengui «s'ajustarà estrictament a la llei». El cap de Govern va explicar que «seran els informes jurídics que s'han encarregat els que avalaran la decisió», i que esperen poder tenir-los la setmana vinent.

Toni Martí, durant la visita a les diverses obres que va fer ahir a Encamp i Canillo, va assegurar als mitjans de comunicació que la decisió que es prengui referent a l'acompliment de la sentència de Vallnet «complirà estretament la legalitat», ja que, segons el cap de Govern, «tenim l'obligació de fer complir la llei quan es vol ser un Govern seriós».

Un govern «seriós» / Martí va voler recordar ahir que hi ha hagut antics caps de Govern que no s'han volgut pronunciar sobre el cas, i que en canvi , «nosaltres no critiquem res del passat i a més tenim l'obligació d'assumir les nostres responsabilitats del present».

En aquest sentit, Martí va reiterar que han demanat diversos informes, no només del gabinet jurídic sinó també externs, per esbrinar què ha passat i si els mecanismes de control no han funcionat, i va afegir que els informes seran els que avalaran la decisió que prenguin.

A més, el cap de Govern va assegurar que l'Executiu «està per fer favors a la ciutadania en la seva globalitat, però no per fer favors a ningú». Així doncs, Martí va donar entendre, segons va informar l'ANA, que la decisió que es prengui sobre les adjudicacions a Vallnet no estarà influenciada per les manifestacions de Dolsa fetes aquest dijous en referència als llocs de treball que es poden perdre si el Govern no canvia d'actitud.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT