PUBLICITAT

Ferrer agraeix els «encerts que hem fet entre tots»

  • Vila creu que hi podrà haver entesa entre els tres grups durant el mandat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la darrera sessió de Consell de Comú d'Andorra la Vella. Foto: EL PERIÒDIC

Agraïments de la cònsol de la capital i de l'oposició en l'últim Consell de Comú del mandat, que va ser convocat ahir amb caràcter extraordinari amb l'objectiu de poder aprovar, abans de finalitzar l'any i el mandat, les actes pendents de les sessions anteriors i la informació relativa a la Junta General i el Consell d'Administració de la societat Jovial, del 2008 al 2011. que ja s'ha anat aprovant regularment.

El consell d'ahir, breu en contingut, es va convertir en una sessió més aviat de comiat, en la qual el conseller de la minoria Pere Cervós va aprofitar per acomiadar-se donant les gràcies a tots els companys, i on la cònsol major, Rosa Ferrer, també va voler reconèixer la feina feta per tots, i que els encerts, el hem fet entre tots.

Els anys a l'oposició/ Cervós va voler acomiadar-se a la sessió extraordinària d'ahir amb un breu parlament, en el qual va fer constar que «malgrat han estat quatre anys complicats, sobretot per la situació econòmica», el més positiu és marxar amb la sensació que «s'han aportat idees que la majoria ha tingut en compte i que els encerts que s'han fet han estat feina de tot el conjunt». D'altra banda, Cervós va valorar positivament el fet que Rosa Ferrer vulgui que en un futur les minories comunals s'integrin en una Junta General o a la Junta de Govern perquè opina que això «només pot ser positiu perquè el millor per als ciutadans és unir esforços». A més, Cervós considera que això no minva la capacitat de control que ha de tenir l'oposició.

El cònsol menor i futur conseller de la minoria socialdemòcrata, Josep Vila, també va considerar que és positiu que se'ls ofereixi ser a una Junta General, i va dir que durant el mandat creu que hi podrà haver entesa amb els tres grups treballant a les comissions. Pel que fa a la feina feta aquest mandat, va fer un balanç positiu tot i recordar que «vam començar amb un mateix projecte i hem acabat en cantons diferents».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT