PUBLICITAT

5.000 nens visiten el Saló de la Infància

  • Les activitats que han tingut una millor acollida han estat els simuladors de vol i la caravana Puck
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La caravana Puck a l'entrada del Saló de la Infància i la Joventut, a Encamp Foto: EL PERIÒDIC

El Saló de la Infància i la Joventut celebrat al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, va finalitzar ahir a les 21 hores. El saló va començar el dilluns i al llarg d'aquests cinc dies ha acollit prop de 5.000 visitants. L'organitzador de l'esdeveniment, el director general de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, va explicar que «s'ha aconseguit una afluència similar a l'any passat», segons va informar l'ANA. Els dies de màxima afluència han estat dijous i divendres.

Les activitats amb més èxit / Pifarré va explicar que entre totes les activitats que oferia el saló, els simuladors de vol han estat un èxit, tant per als més petits com fins i tot per als seus pares «que aquí es transformen en nens», i va assegurar que fins i tot «a alguns pares els hem hagut de demanar que deixessin de jugar perquè els nens estaven esperant».

La caravana Puck, l'altra gran novetat d'aquest any, també ha tingut una gran acollida. Es tracta del cinema més petit del món, una caravana amb capacitat per a set persones, i on es projecten pel·lícules curtes d'uns quatre minuts.

Pifarré va explicar que la clau de l'èxit està sent la gran varietat de films, que n'hi ha set, i que permet que els nens repeteixin l'activitat visionant diferents pel·lícules. De fet, al llarg d'aquesta setmana s'han arribat a fer prop d'una trentena de projeccions diàries, segons el director del Saló.

Els jocs de fusta tradicionals, però, també van agradar als més petits «que com que estan tan acostumats a les consoles» quan tenen accés a aquestes activitats en gaudeixen més. A més, el saló també comptava aquest any amb els tradicionals inflables, els jocs esportius.

El Saló es traslladarà al Centre Esportiu del Pas de la Casa de dilluns 2 de gener a divendres 6, i els nens i nenes d'allà podran gaudir de les mateixes activitats.

El 20è saló / El cònsol major en funcions de la parròquia, Miquel Alís, va ser l'encarregat d'inaugurar aquesta vintena edició, i es va mostrar especialment satisfet, ja que fa vint anys que va ser ell mateix qui el va inaugurar per primera vegada, i per això, va desitjar «que duri com a mínim vint anys més». Alís va opinar que si no se celebrés, «a Andorra, a les festes de Nadal els hi faltaria alguna cosa».

El proper dia 2 de gener, però, a la inauguració del saló al Pas de la Casa, i llavors serà ja el nou cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, qui l'hagi d'inaugurar.

L'entrada al saló té un preu de 4 euros per dia o de 15 euros amb l'abonament per a tota la setmana, i estarà obert de les 16 hores a les 21, del dilluns 2 de gener al divendres 6.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT