PUBLICITAT

El dèficit del River posa traves a un nou fitxatge

  • El club tenia reservada una partida econòmica, però s'ha posat fre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El River va fer convivència dijous al restaurant Cheese Art de la Coma Foto: BC RIVER ANDORRA

No se salva ningú de la crisi ni dels retalls ni de les formes que sempre apunten a una reducció del que sigui, com sigui, i costi el que costi. Així, el BC River Andorra, que tenia reservada una partida econòmica per poder fer front a l'hivern d'aquesta temporada a una nova incorporació –treball de previsió, se'n diu–, ha de posar fre a les seves pretensions i haurà d'esperar, almenys a veure si el mercat ofereix alguna oferta que sigui més oferta de les que ja de per sí hi hagi, que són poques. És a dir, gairebé o és un saldo, o no vindrà cap nou jugador a reforçar l'equip. El dèficit de l'entitat no ho permet.

El director general, Francesc Solana, i l'entrenador, Joan Peñarroya, van planificar la temporada pensant en una possible incorporació a l'hivern, cosa que encara no s'ha pogut fer efectiva i que arran de l'última Assemblea General d'Accionistes pinta magre. El club va presentar uns números rojos que s'han d'eixugar. La campanya passada va deixar la caixa amb gairebé 50.000 euros de menys, i a això s'hi ha d'afegir els 38.000 de l'anterior. La xifra obliga, tot i que tampoc no es descarta totalment que es pugui fitxar d'aquí al mes de febrer, que és quan caduca el termini oficial. Una altra cosa és, evidentment, buscar duros a pesseta.

EL DIA 2 ES TORNA A LA FEINA / Aquesta setmana el primer equip ha tornat a la feina. Dimecres, dijous i ahir hi va haver sessions, i ara la plantilla té uns dies de descans per tornar a l'activitat el pròxim dilluns 2 de gener. Des d'aquest dia, la preparació serà exclusivament pensant en el Barça Regal, equip contra el que jugarà el River el diumenge 8 de gener i contra qui es jugarà la classificació per disputar la pròxima final de la Copa Adecco LEB Plata. L'any passat el River va jugar aquesta final, perduda a Logronyo contra el Clavijo.

LESIONATS EN VIES D'EXTINCIÓ / Un dels neguits del River i el seu cos tècnic és la recuperació dels jugadors lesionats. Són els dos casos d'Ed Cage i Gaston Diedhiou. El primer ha estat dues setmanes dedicat gairebé en exclusiva a la rehabilitació del bessó, una zona perillosa de tornar-se a trencar muscularment. De fet, el tècnic Joan Peñarroya considera aquesta recuperació important, per la posició que ocupa de pivot, i perquè «no sigui que hi hagi una recaiguda i s'allargui un mes». En el cas de Gaston Diedhiou, el jugador va arribar dijous del seu país i el club és a l'espera de l'avaluació de la fissura que va patir al turmell.

SOPAR A LA COMA D'ARCALÍS / El restaurant Cheese Art de la Coma d'Arcalís va acollir dijous a la nit un sopar de convivència de la primera plantilla, familiars, tècnics i directius del club, aprofitant les festes de Nadal i que gairebé tota la plantilla ha estat aquests dies entrenant a Andorra sota les ordres del cos tècnic. Per accedir al restaurant, tots van haver de pujar en raquetes de neu a més de 2.000 metres d'altitud, en un acte per fer grup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT