PUBLICITAT

Grandvalira diu adéu al 2011 amb la baixada de torxes

  • Més de 200 monitors van participar ahir al sector del Pas de la Casa
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La baixada de torxes d'ahir. Foto: grandvalira

Més de 200 monitors d'esquí i de surf de neu de Grandvalira es preveia que participaren ahir en la primera baixada de torxes al sector del Pas de la Casa. Pels volts de les sis de la tarda, els professionals de l'Escola d'Esquí i Snowboard van iniciar el seu descens per la pista Directa I omplint de llum el seu recorregut. Aquest dissabte, 31 de desembre, tothom qui ho vulgui podrà gaudir de la segona baixada de torxes, en aquest cas a la pista Avet i Bosc Fosc. D'altra banda, els més petits podran participar en la baixada de llumetes el dia 3 de gener i rebre Ses Majestats els Reis Mags el dia 5 de gener.

Tot és a punt per acomiadar el 2011 i encarar el 2012 a Granvalira-Pas de la Casa. Ahir els monitors de l'Escola d'Esquí i Snowboard de l'estació van protagonitzarla primera baixada de torxes per la pista Directa I de Granvalira – Pas de la Casa, més de 200 professionals han contribuït a omplir de llum el recorregut en aquest acte ja tradicional. Així mateix, la nit de Cap d'Any, a partir de les 19 hores, tothom qui vulgui podrà acomiadar l'any gaudint del descens dels monitors per les pistes Avet i Bosc Fosc de Grandvalira-Soldeu.

Un cop entrat el 2012, els més petits podran participar en la seva propia baixada de llumetes, que es farà el 3 de gener a partir de les 18 hores al pont de Grandvalira- Soldeu. Prèviament, el punt de trobada serà a les 16:30 hores a l'Escola d'Esquí i Snowboard de Grandvalira-Soldeu. Per prendre-hi part, els interessats s'hauran d'inscriure als jardins de neu de Grandvalira-El Tarter i de Soldeu.

Per últim, un altre acte molt esperat pels nens i nenes andorrans és l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags a Grandvalira i que faran sobre una màquina trepitjaneu escortats per les torxes dels monitors de l'estació.

Els més petits podran donar la benvinguda als Reis el dimecres dia 5 de gener, a la pista Directa de Gradnvalira-Pas de la Casa a les 19 hores. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT