PUBLICITAT

Baixen el nombre de visitants el mes de novembre

  • Han entrat a Andorra 539.857 visitants, dels quals 400.679 són excursionistes i 139.088 són turistes
  • La tendència mensual de visitants és de -0,2% i l'anyal del -1,1%
29122011_turistes
Turistes passejant pels carrers comercials. Foto: EL PERIÒDIC
El mes de novembre han entrat a Andorra 539.857 visitants, dels quals 400.679 són excursionistes i 139.088 són turistes. La tendència mensual de visitants és de -0,2% i l'anyal del -1,1%, segons ha informat aquest dijous el Departament d'Estadística. Per nacionalitats, els excursionistes espanyols són els que presenten tendències negatives.

La tendència del nombre de visitants al novembre és negativa a causa de la tendència dels excursionistes, tot i que el nombre de turistes té una tendència positiva. Els visitants espanyols són els que presenten una tendència negativa a causa del nombre d'excursionistes, i malgrat l'increment del nombre de turistes. Els visitants francesos, en canvi, presenten tendències positives tant en turistes com en excursionistes.

Pel que fa a la tendència mensual, els que registren les ptijors xifres són els visitants d'altres nacionalitats, que baixen un 5,8%, seguits dels espanyols que baixen un 0,7%, mentre que els francesos pugen un 0,6%. En canvi, la tendència interanual mostra com els visitants espanyols baixen un 7,2% i en canvi els francesos pugen un 7,1% i els d'altres nacionalitats augmenten un 9,2%. Malgrat tot, com que els visitants espanyols són els majoritaris, la xifra global de visitants continua a la baixa. De fet, segons l'índex de visitants que calcula el Departament d'Estadística, aquest novembre ha registrat les pitjors xifres des de l'inici de la comparativa el 2008.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT