PUBLICITAT

Grandvalira obre avui el Sunset Park situat al Peretol

  • Es tractar del primer i únic ?snowpark' nocturn de la península ibèrica
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge de les condicions que presenta actualment el Sunset Park Foto: GRANDVALIRA

El Sunset Park Peretol de Grandvalira obre avui mateix fins a sis mòduls des de les 14 hores fins a les 21 hores. Així, l'únic snowpark nocturn de tota la península ibèrica estrena la temporada per a tots els titulars de qualsevol forfet del domini o amb una tarifa exclusiva de 15 euros. Amb la posada en marxa del Sunset Park, Grandvalira amplia l'oferta de freestyle, sumant el Sunset Park als parcs Isard Park i El Tarter, que ja estan oberts parcialment.

El primer i únic snowpark nocturn de la península, el Sunset Park Peretol de Grandvalira, posa en marxa aquest dijous de quatre a sis mòduls perquè els practicants de freestyle puguin gaudir de dues línies per fer els millors trucs. També entrarà en funcionament el telesquí que arribarà fins a la part intermitja per poder fer el descens.

DE DIMARTS A DIUMENGE / El Sunset Park Peretol estarà obert des de les 14 hores fins les 21 hores, de dimarts a diumenge i hi podran accedir els surfistes de neu o els freeskiers que disposin de qualsevol dels forfets del domini, com també aquells que adquireixin el forfet diari exclusiu per a aquest parc fixat en 15 euros.

Amb l'obertura del Sunset Park Peretol s'amplia l'oferta de freestyle sumant-se al funcionament de l'Snowpark El Tarter i l'Isards Park de Grandvalira-Pas de la Casa. Tots els snowparks de Grandvalira aniran ampliant les seves condicions d'obertura progressivament en funció de les nevades i de la producció de neu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT