PUBLICITAT

Bones sensacions d'Esteve abans del descens d'avui

  • L'andorrà, ahir 46è a l'entrenament, sortirà a Bormio amb el dorsal 56
EL PERIÒDIC
BORMIO

Periodic
El millor temps d'ahir va ser per a l'austríac Klaus Kroell, a la imatge Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN

Avui és el dia important per a Kevin Esteve, que sortirà a fer el descens de la Copa del Món de Bormio amb el dorsal 56. Els dos dies d'entrenaments han servit per millorar i agafar sensacions, sobretot després de la forta caiguda del dimarts. Ahir, l'andorrà va ser 46è al segon dia d'entrenament a poc més de quatre segons del millor, l'austríac Klaus Kroell, i a dos segons de il·lustres com l'americà Bode Miller (28è), mentre que Marc Oliveras, que avui no correrà, va acabar 60è a gairebé 10s de Kroell.

Xavier Bellsolà, tècnic de la FAE, analitzava el rendiment d'Esteve: «En general ha fet una bona manega, tot i que podem millorar en algun punt que encara no estem passant del tot bé». L'entrenador va confirmar, tot i això, la millora de l'andorrà i l'adéu al mal regust que va deixar la caiguda del dia anterior: «El més important és que s'ha recuperat molt bé de l'accident i ha mostrat una actitud i intensitat més que correctes». Esteve va fer un crono de 2min 04,42s, mentre que Kroell va aturar el temps en 1min 59,80s, sent així l'únic que aconseguia rebaixar el mur dels dos minuts.

Avui Esteve haurà de donar-ho tot per lluitar per una bona posició, oblidant el dolor a la cara per la cremada que té de la caiguda, i també les contusions que té al cos.

Per altra part, Marc Oliveras va acabar 60è amb 2min 09,52. Bellsolà va veure el punt positiu a la seva actuació aquests dos dies d'entrenaments: «Som conscients que ha comés bastants errors, però el més important és que va sumant experiència a la seva carrera».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT