PUBLICITAT

Detingudes tres persones per robar productes valorats en 800 euros

  • La Policia va detenir la Nit de Nadal tres joves per consum i possessió de droga
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Agent de Policia vigilant un cotxe Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va detenir entre el dia 23 i el 24 a sis persones, tres per robar mercaderia i altres tres per consum i posssesió d'estupefaents.

El passat divendres tres homes de 31, 30 i 25 anys, de nacionalitat equatoriana i no residents al Principat van ser detinguts per robar mercaderia de diferents establiments comercials per un valor de 788,9 euros. Un d'ells, a més, també va ser detingut per possessió de 0,7 grams de marihuana.

Els tres homes van ser sorpresos en intentar sortir d'un centre comercial d'Andorra la Vella amb mercaderia amagada en bosses preparades per inhibir la detecció electrònica dels dispositius d'alarma.

Els agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana van ser requerits en aquest centre comercial cap a les 20 hores per controlar tres homes que havien estat interpel·lats pels agents de seguretat de l'establiment quan intentaven sortir amagant diversa mercaderia en bosses inhibidores d'alarmes.

Posteriorment, van controlar el vehicle dels interessats, un Seat Ibiza amb matrícula espanyola estacionat al carrer Consell de la Terra d'Escaldes. En el registre del cotxe, els agents van trobar mercaderia furtada en d'altres establiments, així com eines i utensilis destinats a cometre delictes de caire patrimonial. Els agents també van trobar 0,7 grams de marihuana en el registre efectuat a un dels homes. La Policia van recuperar 10 parells de sabatilles d'esport, 6 samarretes d'esport, una jaqueta i un perfum, mercaderia que hauria estat sostreta en diversos establiments d'Andorra la Vella i Escaldes, i que té un valor aproximat de 788,9 euros. Per tot plegat, els tres homes van ser posats a disposició judicial.

TRES DETENCIONS PER DROGA / Per altra banda, en la matinada del passat dissabte, nit de Nadal, Els agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana van detenir a tres joves per consum i possessió de substàncies estupefaents. El primer detingut es va trobar a les 3.37 hores, quan els agents van controlar els ocupants d'un turisme, i un d'ells va entregar de forma voluntària una paperina amb 0,5 grams de cocaïna. Els altres dos joves van ser controlats al carrer preparant-se una ratlla de cocaïna i una cigarreta amb la meteixa substància, i van lliurar un embolcall amb 0,4 grams més de cocaïna.

La matinada de dissabte, a les 3.37 hores, els agents van controlar els tres ocupants d'un turisme BMW amb matrícula andorrana que es trobava estacional al carrer Terravella d'Andorra la Vella. Després de demanar-los si posseïen algun tipus de droga, un dels ocupants, andorrà de 23 anys, va lliurar de manera voluntària una paperina amb 0,5 grams de cocaïna que duia a la butxaca dels pantalons. El jove va ser detingut i posat a disposició judicial.

La mateixa matinada, només uns minuts més tard, els agents van controlar dos joves que es trobaven al carrer, a prop de l'estació d'autobusos i amb una actitud estranya. En demanar-los què feien, van reconèixer que estaven confeccionant una ratlla i una cigarreta de cocaïna per consumir entre els dos. Els agents van trobar cocaïna al lloc i els joves, un andorrà i un resident espanyol de 22 anys, van lliurar un embolcall amb 0,4 grams més de la mateixa substància, i van ser detinguts i posats a disposició judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT