PUBLICITAT

Hillaire: «Anirem a Eivissa a competir per la Copa»

  • El tècnic parla de la rivalitat amb el Pachá: «És més per part d'ells que nostra»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors andorrans treballen per un bloqueig. Foto: À. L.

El pròxim 4 de febrer el CV Andorra es jugarà al pavelló Es Vivers d'Eivissa el passi a la final de la Copa, i ho farà contra l'equip local, un Pacha Eivissa que té una forta rivalitat amb els andorrans. Lluís Hillaire, tècnic del club del Principat, assumeix que els illencs són «favorits perquè juguen a casa», però avisa que el paper del CV Andorra serà «anar a competir per aquest títol».

Els jugadors del CV Andorra tenen molta il·lusió posada en aquest esdeveniment, amb un trofeu que poder sumar. A més, com des d'Eivissa es llança sempre que hi ha un partit contra els andorrans un missatge de màxima rivalitat, les ganes augmenten. Amb tot, Hillaire considera que la qüestió ve del rival: «La rivalitat és per part d'ells, nosaltres no tenim cap problema i també hem tingut rivalitat amb altres equips com Tarragona, Canàries... suposo que el que volen és que s'ompli el pavelló». De fet, el club eivissenc treballa per disposar d'unes graderies supletòries per acollir un miler d'espectadors, la qual cosa pressiona una mica equips visitants com l'Andorra: «Per nosaltres és més fàcil jugar quan no hi ha massa gent». Hillaire considera que, amb tot, el públic d'Eivissa pressiona el que és normal: «Rebrem crits, però només això».

Tot i això, l'entrenador andorrà considera que és el Pacha qui més té en joc: «Serà un partit més, però qui més té a perdre són ells perquè juguen a casa». L'altre partit de semifinals serà entre el Palència CyL –«el màxim favorit», segons Hillaire– i el CV Almoradí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT