PUBLICITAT

L'Alguaire rep 1.200 passatgers en un sol dia

  • Aterren els primers vols de Neilson-Thomas Cook procedents de Belfast
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Imatge de l'aeroport Lleida - Alguaire Foto: EL PERIÒDIC

L'Aeroport de Lleida-Alguaire va registrar ahir el seu dia rècord de passatgers, amb 1.200 persones en un mateix dia, una setmana després que el touroperador Neilson-Thomas Cook hi portés els primers turistes britànics per estrenar la temporada de neu al Pirineu.

Als vols procedents de Manchester i Londres (Gatwick), que Alguaire ja va rebre la setmana passada, aquest dilluns s'hi va afegir el vol procedent de Belfast (Irlanda).

Per acabar, també s'hi ha de sumar el vol de Palma de Mallorca, que va operar ahir enlloc de diumenge, dia de Nadal.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va valorar positivament la notícia i va defensar que «el de Lleida-Alguaire ha de ser l'aeroport de referència del Pirineu».

LES PREVISIONS / Ros també va assegurar que seguint en la línia de treball entre la Generalitat i les institucions locals s'assolirà «ser aquest aeroport de referència pel turisme del Pirineu i de la plana i, en un futur, també de mercaderies agroalimentàries».

Dilluns passat, 400 turistes britànics van aterrar a Lleida provinents de Manchester i Londres, per passar una setmana al Pirineu andorrà i en una estada que formava part d'un paquet turístic gestionat per l'operador Neilson-Thomas Cook.

Fins al mes d'abril, s'espera l'arribada d'uns 16.000 esquiadors, que aterraran a Alguaire amb destinació als Pirineus en vols provinents de les ciutats de Belfast, Birmingham, Bristol, Gatwick i Manchester.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT