PUBLICITAT

Comença el 20è Saló de la Infància i la Joventut

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Dues nenes participen en el 20è Saló de la Infància i la Joventut, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

La música i el cinema són els grans protagonistes de la 20a edició del Saló de la Infància i la Joventut d'Andorra, que es va inaugurar ahir al vespre al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. El cònsol major de la parròquia, Miquel Alís, es va mostrar satisfet de l'evolució d'aquest saló que ell mateix va inaugurar per primera vegada fa vint anys, segons va informar l'ANA.

LES NOVETATS/ Les exclusives d'aquesta edició del Saló de la Infància i la Joventut són la caravana Puck, amb capacitat per a set persones, on es fan retransmissions de pel·lícules curtes d'uns quatre minuts, i els quatre simuladors de vol.

A més, les activitats i tallers relacionats amb la música i el cinema, com per exemple el de crear pel·lícules amb l'ipod i editar-les, també s'estrenen aquest any i en el seu primer dia ja han tingut molt d'èxit.

A banda de les novetats, però, el saló compta amb una gran varietat més d'entreteniments, i no han faltat aquest any els més habituals com els inflables, els jocs esportius, les noves tecnologies i els jocs pedagògics i tradicionals.

VALORACIONS / El cònsol major de la parròquia va explicar que cada any s'intenta portar coses noves perquè els nens no se'n cansin, però que també es volen mantenir els que «fan treballar la intel·ligència dels nens».

Alís va estar l'encarregat d'inaugurar aquesta vintena edició, i es va mostrar especialment satisfet, ja que fa vint anys que va ser ell mateix qui el va inaugurar per primera vegada, i per això desitja «que duri com a mínim vint anys més». Alís va opinar que si no se celebrés, «a Andorra, a les festes de Nadal els hi faltaria alguna cosa».

El proper dia 2 de gener, però, serà la inauguració del saló al Pas de la Casa, i llavors serà ja el nou cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, qui l'hagi d'inaugurar.

L'entrada al saló té un preu de 4 euros per dia o de 15 euros amb l'abonament per a tota la setmana, i està obert de les 16 hores a les 21, cada dia, des d'aquest mateix dilluns i fins el proper dia 30. Això sí, a partir del proper 2 de gener es trasllada al Pas de la Casa, on hi estarà fins el dia 6. H.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT