PUBLICITAT

El River és el segon millor equip en valoració a Plata

  • Els percentatges del bloc en tirs de tres millora per deixar de ser els pitjors
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Flis, amb la pilota, pivota per buscar espai Foto: EL PERIÒDIC

Cal aprofitar l'aturada nadalenca per analitzar el River Andorra. El conjunt andorrà és segon a la classificació de la LEB Plata, i ocupa aquesta mateixa posició pel que fa a la valoració de l'equip, suma de tots els jugadors. Igualment, entre els números destaca la millora pel que fa als llançaments de tres. Ja no és el pitjor equip, sinó el 8è en una classificació de 13.

Així, els números situen el River segon amb una mitjana de 78,1 punts de valoració, mentre que el millor conjunt en aquest sentit és el líder, l'Aurteneche Maquinaria Araba, que està sorprenent a tothom amb el seu treball de piconadora sense treva. Allà on va, venç, i segueix sumant, mentre que el River espera la seva ocasió per posar-se primer, tot i tenir un partit menys. Així, la diferència entre tots dos conjunts en la classificació és en què els andorrans tenen una derrota menys.

El River suma 859 punts de valoració, lluny dels 1.005 dels bascos, únic equip amb 12 partits jugats.

MILLORA DES DE LA LÍNIA DE TRES / La línia de 6,75m ha estat un dels problemes del River en l'inici de la temporada. Si fa unes tres jornades el conjunt que entrena Joan Peñarroya queia en la trampa de llançar i llançar sense obtenir cistella des de la llarga distància, ara tot això sembla millorar. Abans era el pitjor equip en aquest sentit, i ara després de les últimes actuacions la millora és substancial. El percentatge ha augmentat fins el 31,9%, que si bé és el 8è en una categoria de 13 clubs, almenys entra dins dels barems normals de la resta de conjunts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT