PUBLICITAT

Els nens i nenes d'Ordino fan cagar el Tió a ritme de rock

  • El Pare Noel visita la capital i recull les cartes dels nens de la parròquia
EL PERIÒDIC
ORDINO / ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els nens i nenes d'Ordino fan cagar el Tió a la plaça Major. Foto: ANA / M.C.

La plaça major d'Ordino es va omplir de gom a gom el passat dissabte amb les famílies de la parròquia que s'hi van acostar a fer cagar el Tió de Nadal, animats per les cançons nadalenques dels pastorets de la companyia Xip Xap. Els més petits van rebre regals diversos com ara ninots de peluix, jocs per pintar o pilotes, entre altres, segons va informar l'ANA.

D'aquesta manera Ordino va donar el tret de sortida oficial a les activitats plenament nadalenques. Tot i el fred de primera hora, els nens i nenes van entrar en calor ballant i cantant les nadales a ritme de rock interpretades pels pastorets de Xip Xap. Després d'assajar i escalfar la veu per cantar el Caga Tió, els més petits van picar amb força el gran tronc per rebre els primers regals de Nadal. Alguns era la primera vegada que feien cagar el Tió a la plaça, d'altres ja ho fan com a tradició, però tots ells van rebre joguines del gran tronc. Pilotes, jocs de pintar, ninots de peluix o jocs d'esports, són alguns dels presents que han rebut, com van explicat ells mateixos.

el pare noEl a la capital/ El Pare Noël va arribar la tarda del dissabte 24 de desembre a la plaça del Poble d'Andorra la Vella, on va rebre la carta que totes les nenes i nens da la Parròquia van voler entregar-li en mà, després d'haver visitat els carrers i places de la Margineda, del poble de Santa Coloma i del centre de la capital, ampliant així el recorregut que havia anunciat amb antelació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT