PUBLICITAT

Naturlàndia, sense neu al Nadal

  • El parc no obrirà el camp per a la pràctica d'esquí de fons i centra els esforços en el Tobotronc
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Turistes al camp de base de Naturlàndia, en una imatge recent del parc. Foto: ANA

Finals d'any i les altes temperatures i poques precipitacions endarrereixen la presència de la neu al país. Les estacions d'esquí sí que han pogut obrir i salvar amb les poques nevades part del sector per oferir al turista la pràctica de l'esquí. Però per a aquells que solen pujar a la Rabassa a la pràctica de l'esquí de fons, encara no hi ha neu suficient per poder exercir aquest esport.

Així, Naturlàndia no ha pogut posar en marxa encara les activitats de neu perquè no disposa del gruix suficient per a la pràctica de l'esquí de fons. Per aquest motiu, i de cara a les festes nadalenques, l'ecoparc està centrant els esforços en la resta d'activitats, liderades pel Tobotronc, i complementades per l'àmplia oferta d'oci infantil, situada tant al camp base com al camp de neu. La sotsdirectora de Naturlàndia, Laura Garcia, va explicar a l'ANA que s'ha volgut mantenir intacta la petita capa de neu que es disposa a l'espera de noves nevades, i que de moment no hi ha previsió d'obertura durant la pròxima setmana.

A partir de gener

La sotsdirectora de Naturlàndia va explicar que malauradament encara no s'han pogut posar en marxa les activitats de neu, liderades pels circuits d'esquí de fons, a causa de la manca de nevades. De moment, no es preveu que es puguin posar en marxa ni aquest cap de setmana ni el de Cap d'Any, ja que la previsió més propera de nevades és per als dies 2 i 3 de gener. D'altra banda, Garcia va assegurar que les obres que s'han iniciat al camp de neu per ampliar l'oferta de Naturlàndia amb un parc d'animals no afectaran la posada en marxa de les pistes d'esquí de fons.

Tot i això, Naturlàndia manté obertes la resta d'activitats, amb el Tobotronc com a principal atractiu turístic, que permet connectar el camp base i el camp de neu, els dos amb activitats per a tota la família. Garcia va afegir que també està tenint molt d'èxit el Pràctic Golf, el tir a l'arc i la pista de patinatge situada al camp base, així com els tobogans infantils que es troben al camp de neu. Una oferta d'oci que es presenta com alternativa a la manca de neu en el parc que acollirà aquestes festes un increment de turistes que canviaran els esquís per una estona de verticalitat amb el tobotronc i la pràctica d'altres esports com el Golf i el tir amb arc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT