PUBLICITAT

El ministeri destina uns ajustats 14.700 euros al JazzHivern

  • La pròxima cita és el 13 de gener, amb el debut de l'Andorra Big Band
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Barceló & Peralba. Foto: EL PERIÒDIC

Ho va dir el ministre de Cultura, Albert Esteve, el dia de la presentació del cicle JazzHivern a Andorra: la consigna és austeritat, i d'aquí el perfil baix del primer cartell. Es tracta de consolidar un embrió de programació estable a l'Auditori Nacional, de tornar a crear l'hàbit de pujar a Ordino. Ja arribarà el moment de programar Sabinas, Manolos Garcías i Noahs. Si arriba, és clar. Però aquesta és una altra història.

De moment, la realitat és que l'Auditori ha començat a funcionar amb una certa normalitat gràcies a JazzHivern, i que el miracle s'ha fet possible amb un pressupost ajustadíssim 14.727 euros, segons l'últim Butlletí oficial. És veritat que no s'hi comptabilitza l'actuació inaugural, amb el trio Chikiboom, que va tenir lloc el 18 de novembre.

Però fins i tot així es tracta d'una xifra modesta i que difícilment grinyolarà en els temps que corren. La pròxima cita del cicle és el 13 de gener en el debut de l'Andorra Big band, aquesta molt prometedora iniciativa d'Ester Peralba, Jordi Botey i Jordi Barceló. Seguiran el guitarrista català Xavier Soranells, aquí en la reencarnació com a Blue Heart (10 de febrer); Swing Set (9 de març) i la formació del saxofnista Joan Chamorro i la trompetista Andrea Motis, que amb tan sols 16 anys s'ha convertit en l'últim descobriment del jazz català. Serà el 13 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT