PUBLICITAT

La RFEVB designa Eivissa seu de la Copa

  • El CV Andorra tornarà a l'illa on ja va caure 3-0 en Superlliga 2, per jugar la semifinal precisament contra els eivissencs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un partit del CV Andorra, al Poliesportiu. Foto: EL PERIÒDIC

La Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) va designar el passat divendres a la nit Eivissa com a seu de la Copa Príncep de Superlliga 2. La cita serà el 4 i 5 de febrer al pavelló Es Viver, i el CV Andorra, que hi serà per mèrits propis, s'enfrontarà precisament al Pachá Eivissa Vòlei en la primera semifinal. L'altra eliminatòria enfrontarà el CyL Palencia amb el CV Almoradí.

Segons alguns mitjans de comunicació de l'illa, la confirmació de la cita copera a Eivissa és absoluta. Així, la RFEVB situa la seu de la Copa Príncep al pavelló Es Viver on juga habitualment el Pachá, una pista on el CV Andorra ja va perdre aquesta temporada a la Superlliga 2, amb 3-0 en la setena jornada. Precisament va ser en aquest moment quan es va confirmar la presència eivissenca a la Copa. El matx es recorda a l'illa com «memorable». D'aquesta manera, les dificultats de l'equip andorrà per lluitar pel títol són evidents, especialment perquè al davant tindrà l'amfitrió i un conjunt que ja li ha pres la mesura.

Amb tot, el CV Andorra està fent una temporada molt bona, amb grans resultats i unes estadístiques individuals força interessants, que mantenen a molts jugadors entrenats per Lluís Hillaire entre els millors a cada jornada. Això i l'ambició i il·lusió per guanyar un títol han de ser les armes andorranes. Serà la 5a edició de la Copa Príncep.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT