PUBLICITAT

Maria Reig té previst portar el luxe d'Azzaro a Tòquio i Nova York

  • La firma de moda té previst renovar la imatge l'any vinent i al 2013 expandir-se als continents
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les tendes de firma Azzaro. Foto: EL PERIÒDIC

La firma de moda de luxe Azzaro , propietat de Reig Capital Group, es prepara per consolidar la seva imatge i crèixer fora d'Europa, en ciutats com Tòquio i Nova York. Es tracta de la marca de perfums i roba exclusiva que va ser adquirida al 2006 per l'empresària andorrana Maria Reig. Va obrir la primera tenda fora del mercat francès l'any passat a Londres.

Tal i com va explicar a aquest rotatiu Maria Reig, l'expansió als Estats Units i Àsia vol es desenvoluparà a partir del 2013. L'any vinent es preveu que la firma se centre en el producte i la nova imatge per després procedir a aquesta extensió de la marca en mercats per tot arreu del món.

Fins ara els dissenys d'Azzaro «han estat pensats per a la catifa vermella» (ha vestit a actrius com Cameron Diaz i Natalie Portman), va indicar el director general de Reig Capital, Alejandro Puértolas. El grup ha encarregat a Mathilde Castello que la marca es pugui «obrir a un ús més quotidià, encara que sense perdre l'exclusivitat», assegura.

Fa dos mesos, Azzaro va fitxar la mà dreta d'Alber Elbaz, director creatiu de Lanvin, per liderar una nova etapa de la firma francesa que en 1977 va fundar Loris Azzaro. Segons va explicar Puértolas, Castello té «molt de treball a fer per l'any vinent amb la interpretació de la marca». És per aquest motiu per la qual cosa no s'espera que fins el 2013 s'obrin més tendes. La nova directora creativa es va formar en l'escola parisenca Duperré i ha treballat en firmes com Hermès o Maison Martin Margiela. Els darrers 10 anys els va dedicar a Lanvin.

Segons Puértolas, el 2012 serà un any de «treball dur i de preparació» per aterrar en nous mercats l'any següent. La firma vol arribar a més països i planeja la seva obertura en ciutats com Tòkio i Nova York. Azzaro va tenir una tenda temporal en l'interior de l'Hotel Mandarin Oriental Barcelona, que també és propietat de Reig Capital, però només va ser un reclam de llançament de l'hotel. En principi, el grup descarta l'apertura d'una tenda d'Azzaro a Espanya. Castello ha agafat el relleu de Vanessa Sevard, que es va fer càrrec de la firma al 2004 després de la mort del seu fundador.

Reig Capital Group també és propietari de la franquícia per a Espanya i Portugal de Diane Von Furstenberg. participa en la societat que controla els drets de Manolo Blahnik a Espanya i és l'amo de la firma de joieria Vasari.

La seva divisió de negocis de luxe es complementa amb la propietat de diversos hotels de cinc estreles, com el Mandarin Oriental Barcelona, el W Vieques (en Puerto Rico) i un projecte d'obertura d'un hotel Edition de la marca Marriott, també en la capital catalana.

Reig disposa d'altres inversions immobiliàries, com una participació en el fons d'inversió Metrópolis i altra en Société foncière Lyonnaise, així com altres edificis com la futura seu del bufet Cuatrecasas en el carrer Almagro de Madrid. Reig Captial també és fundador de la firam de capital de risc Miura Private Equity.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT