PUBLICITAT

Els llogaters de l'Hostal Calones celebren el Nadal

  • El cap de Govern fa les visites tradicionals a les residències dels padrins
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Toni Martí realitzant les tradicionals visites nadalenques, ahir. Foto: AFC

Els usuaris dels Pisos amb serveis Hostal Calones es van reunir aquest dijous al menjador del Casal Calones per mantenir una trobada col·lectiva de germanor i celebrar-hi un sopar de Nadal. Hi van assistir 18 persones, 16 de les quals són llogaters dels pisos amb serveis, que van ser acollides i ateses pel cap d'Equip de Cases Pairals i Casal Calones, Cristian Asensio, el monitor de Cases Pairals, Xavier Farré i la monitora del Casal Calones, Olga Coll

Aquesta trobada va ser promoguda pel Comú, a proposta de l'equip de Cases Pairals del Servei Gent Gran, amb l'objectiu d'aconseguir crear un bon ambient entre les persones que viuen a l'edifici Calones, així com per obtenir una socialització efectiva, vist que els llogaters, d'edats semblants, comparteixen les mateixes necessitats i pateixen els mateixos problemes. El sopar, que va començar a les nou del vespre, va ser preparat, elaborat i servit per usuaris del pisos que es van organitzar en grups. Després, es va fer un brindis amb cava, seguit d'una xerrada sobre qüestions pràctiques de l'edifici i també d'altres referents a la convivència.

VISITES Del cap de govern/ Toni Martí va visitar ahir al matí la Residència Clara Rabassa i la Residència Geriàtrica Sant Vicenç d'Enclar per felicitar les festes de Nadal a totes aquelles persones que conviuen cada dia en aquests equipaments i desitjar una bona entrada d'any. Martí va valorar la bona tasca que es du a terme en aquests centres i va intercanviar impressions i compartit experiències amb la gent gran usuària de Clara Rabassa i Sant Vicenç d'Enclar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT