PUBLICITAT

Barios, membre de la FADEM, mor en un accident d'esquí

  • Per motius que encara es desconeixen l’esquiador ha topat amb el suport d’un canó de neu, la qual cosa li ha provocat una forta contusió
23122011_barios
Xavier Barios.
Vallnord ha informa que aquest divendre, ha tingut lloc al sector Arcalís un accident d’esquí que ha acabat amb la vida de l’esquiador andorrà Xavier Barios, de 54 anys, i membre de la Federació Andorrana d’Esports per a Minusvàlids (FADEM). L’accident ha tingut lloc a les 10.00 hores del matí a la pista de la Portella del Mig. Per motius que encara es desconeixen l’esquiador ha topat amb el suport d’un canó de neu, la qual cosa li ha provocat una forta contusió.

L’equip de pisters socorristes han traslladat ràpidament la víctima al centre mèdic del sector, on el metge, juntament amb el Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), que s’ha desplaçat immediatament a Arcalís, han decidit evacuar l’esquiador en helicòpter fins a l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell on, a causa de les greus lesions provocades per l’accident, ha perdut la vida.
Des de Vallnord lamenten profundament aquest tràgic accident al mateix temps que volen transmetre el condol als familiars i amics de l’esquiador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT