PUBLICITAT

Finalitzen les obres a la boca est del Túnel dels Dos Valires

  • Una rotonda elevada dóna accés a la nova infraestructura per la banda d'Encamp
  • Les obres han durat dos anys i mig i es van adjudicar per 15,7 milions d'euros
EL PERIÒDIC
ENCAMP


23122011tunel
La nova rotonda elevada, a la boca est del Túnel dels Dos Valires. Foto: ANA / D. R.
Aquesta setmana han finalitzat les obres de la boca est del Túnel dels Dos Valires, corresponent a la parròquia d'Encamp, que modifiquen sensiblement el traçat de la CG2 a l'alçada de l'accés a aquesta nova infraestructura. Concretament, s'ha construït una rotonda elevada que regularà el trànsit d'entrada i sortida del túnel quan es posi en marxa al juny de l'any vinent, amb quatre rampes per accedir-hi, així com una segona rotonda a nivell de carretera per facilitar els canvis de sentit. A nivell de carrils, s'han tornat a habilitar dos carrils de pujada, que es mantenen fins a la zona de la Bartra, i un de baixada que es continua desdoblant a l'alçada de FEDA.
La finalització dels treballs s'ha completat en el termini previst i posa fi a dos anys d'obres i de modificacions en el traçat de la calçada en aquest punt de la xarxa viària. Cal recordar que aquesta obra es va adjudicar a mitjans del 2009 a la UTE Copsa-Acsa per un import de 15,7 milions d'euros.

Les obres viàries de la CG2 es completaran quan s'habilitin els quatre carrils a l'alçada de Valira Nova i dels túnels de Ràdio Andorra, i quan finalitzi la construcció del nou punt rodó que s'està habilitant a la desviació d'Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT