PUBLICITAT

Vinyes confirma l'acord amb Suzuki per seguir a l'Espanyol

  • Serà la tercera temporada de vinculació amb la marca, amb l'objectiu de guanyar novament en dues rodes motrius
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes i el seu Suzuki en el passat ral·li de Cantàbria del Campionat d'Espanya, prova que aquest any repetirà. Foto: FOTO ESPORT

Els vincles entre les persones i la gent estan sempre supeditats a la confiança i als resultats. Joan Vinyes és l'home que més enllà porta la marca Suzuki, i així les coses la confiança entre els dos interessats és bona. Tan bona com per mantenir una relació esportivalaboral per la pròxima campanya 2012. Joan Vinyes i Suzuki Ibèrica tornaran a formar tàndem en el Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt 2012.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva amb Vinyes i Suzuki de la mà lluitant per un mateix objectiu esportiu i comercial, en la qual la mirada màxima estarà posada en el triomf a la Copa d'Espanya de Vehicles de 2 rodes motrius de fins a 2.000cc a més d'estar, sempre que sigui possible, en posicions capdavanteres per aspirar a llocs d'honor en altres classificacions, com ara l'absoluta on de mica en mica l'andorrà troba un espai per on colar-se.

Per aconseguir els objectius desitjats, Vinyes disposarà de la mateixa estructura de les passades temporades, és a dir: amb Jordi Mercader a la seva dreta pilotaran el Suzuki Swift S1600, mentre que el preparador gallec, ARVidal, serà el responsable de la part tècnica de l'equip. El Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt serà, una vegada més, l'escenari en el qual la parella clàssica Vinyes-Mercader haurà de seguir mostrant el seu nivell al volant del Swift S1600.

SATISFAcCIÓ DEL PILOT ANDORRÀ / La satisfacció de Joan Vinyes per l'acord aconseguit amb Juan López Frade, màxim responsable de Suzuki Ibèrica, quedava reflectida en el seu rostre. «Estic molt satisfet per la confiança que un any més Suzuki Ibèrica, i en particular Juan Lopez Frade, ha dipositat en mi per seguir com a pilot de la marca», va manifestar el pilot. «Com és habitual, intentaré correspondre a aquesta confiança lluitant al màxim per aconseguir els objectius que ens plantegem tant a inici de temporada, com per les opcions que vagin sorgint a mesura que avanci la mateixa», va concloure.

En aquesta temporada que acaba de finalitzar, l'equip Suzuki Motorsport ha posat el llistó molt alt. Repetir l'experiència no serà fàcil però Vinyes es mostra confiat a poder aportar el seu granet de sorra per, com a mínim, poder aconseguir en el 2012 els èxits d'aquest any. La temporada començarà al Ral·li de Canàries, el 17 i 18 de març.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT