PUBLICITAT

Sortejats els emparellaments de la Copa Constitució 2012

  • El 15 de gener s'obre la competició amb una prèvia entre quatre equips
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Matecosa Sant Julià és l'actual campió de la Copa Constitució. Foto: EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Futbol va fer públic ahir el sorteig definitiu que ha enquadrat les eliminatòries de la Copa Cosntitució 2012. La competició del KO andorrana arrencarà el 15 de gener amb una eliminatòria prèvia entre quatre equips de Segona Divisió. Els caps de sèrie –Escale Santa Coloma, Construccions La Posa Lusitans, Matecosa Sant Julià i Pidasa Santa Coloma– esperen els seus rivals en quarts de final (3a ronda)el 5 de febrer l'anada i el 12 la tornada. Les semifinals seran el 6 de maig i el 13 de maig, i la final el 27 del mateix mes.

FS La Massana contra Atlètic Escaldes, i CE Principat B contra Penya Encarnada seran els dos emparellaments inicials de la Copa, el pròxim 15 de gener. Del primer partit sortirà el rival de l'Escale Santa Coloma B, i del segon el del FC Encamp (22 de gener, 1a ronda). Si el filial de l'Escale superés l'eliminatòria, i després en segona ronda l'Engordany (29 de gener), s'enfrontaria en quarts al primer equip que entrena Lluís Miguel Aloy. En la primera eliminatòria, a més d'esperar rival Escale B i Encamp, lluitaran cara a cara Pidasa B i Casa Benfica per una part, i Extremenya i Lusitans B per altra.

En la segona eliminatòria esperen rival UE Engordany, Inter Escaldes, Principat A i Ranger's, i per aquest ordre tindrien de rival en la següent fase, la tercera i última que marcarà les semifinals, Escale A, Lusitans A, Matecosa i Pidasa.

A partir de tercera ronda els enfrontaments seran a doble partit, excepte la final, a cara o creu el 27 de maig a Aixovall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT