El River tanca l'any a Tenerife amb la novena victòria

• L'equip sap lluitar contra un rival que posa en dificultats fins la mitja part els de Peñarroya (68-78)
LA LAGUNA

Isma Torres. Foto: EL PERIÒDIC

El River va sumar ahir a Tenerife una nova victòria, la novena de la temporada, i segueix mantenint el ritme d'un Aurteneche que ahir tampoc no va fallar i que es manté de líder amb un partit més.

El primer quart va ser igualadíssim, amb cap dels dos equips donant el pas endavant tot i que el River va voler destacar-se amb un 9-13 gràcies a una cistella de Torres. Els locals, esperonats per les ganes d'agradar als seus, van rectificar amb un parcial de 7-0 i es van posar per davant amb 16-13, mentre el River intentava de nou agafar el ritme. El primer quart acabava 18-16 per als homes de Costa. En el segon quart, el Tenerife va marxar en el marcador als cinc punts (21-16), i va semblar amb capacitat de mantenir el ritme (25-19), però la reacció del conjunt que entrena Joan Peñarroya va arribar amb el 27-25, fins que la igualtat va tornar a presidir el final d'aquest segon quart, que va enviar al descans tots dos equips amb els andorrans un punt per sobre (37-38).

El tercer quart va reanudar el partit amb un Tenerife amb ganes de seguir en la batalla fos com fos. Els locals es van posar per davant però el joc de seguida es va tornar en un repartiment de posicions, amb el River sense deixar escapar cap ocasió, fent bon ús de l'encert de Flis i Pablo Sánchez, i mantenint a ratlla el rival. Així, el quart va acabar 50-54 per als de Peñarroya. En el definitiu quart, Torres amb un 2+1 va obrir espai, i s'hi van afegir dos triples (Bavosi i Flis), i així 59-63 i camí al triomf. El novè de la temporada: 68-78.