PUBLICITAT

La il·lusió de la crisi

  • Davant de la difícil situació econòmica i la manca de treball molts opten per l'esperança de la sort amb la compra de loteria
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Últims compradores en el punt de venda de Cal Tavi, ahir. Foto: ÀLEX LARA

En diferents despatxos o punts de venda de loteria del país sí que han notat una davallada en el nombre de vendes degut a la crisi econòmica, altres però segueixen amb les vendes habituals. El que sí que és un denominador comú és que la il·lusió d'aquest any ve més marcada amb una esperança que es fa si cap més gran que d'altres anys ja que molts esperen que avui la sort entri en la seva vida.

«A veure si aquest any sí que ens toca perquè tal i com estan les coses», «aquest any tinc més il·lusió perquè al perdre la feina alguna cosa bona he de tenir», «sempre ve molt bé que en toqui, però aquest any més perquè la cosa es complica», explicaven alguns compradors i compradores de loteria que apuraven les darreres hores d'ahir per adquirir algunes participacions.

En alguns punts, com a Cal Tavi, ahir ja no quedaven exemplars dels dos dècims que s'han venut per aquest Nadal, però gràcies a les màquines dispensadores dels números que han quedat per vendre, els que van apurar fins l'últim moment encara van poder participar en el sorteig que avui se celebra a Espanya.

Altres llocs com al quiosc que regenta Rosa Armengol han notat una davallada. «La gent no té ni diners per gastar-se amb la loteria o han perdut el lloc de treball o han baixat els ingressos familiars», va explicar Armengol.

Sigui com sigui, que la sort reparteixi els diners per fer front a la crisi .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT