PUBLICITAT

Dijous a la mitjanit, termini per inscriure's a la Sant Silvestre

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La 19a edició de la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria es disputa el pròxim divendres 23 a les 21.45. Les inscripcions es poden fer exclussivament per la pàgina web de la cursa, i el termini expira dijous a les 00.00 de la nit. A partir d'aquesta hora, no es podran fer efectives, no tan sols el dia de la cursa.

Fins el moment hi ha 500 participants inscrits, però l'organització espera poder ampliar aquesta xifra almenys fins aproximar-se a la quantitat de corredors de l'edició anterior, uns 800. Fa dues temporades la Sant Silvestre laurediana va arribar al miler d'atletes. Aquest any la participació no és gratuïta, ja que s'haurà d'ingressar cinc euros en les categories sènior i júnior –per a la cursa baby és de franc–, diners que aniran destinat a l'Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell.

Els dorsals per participar s'hauran de recollir de 16.00 a 21.00 al Centre Esportiu de Sant Julià, i tots els participants rebran per part de l'organització un barret de Nadal per disputar la cursa, a més de la tradicional panera al final de la competició. La carrera sènior serà de 2.200m de distància, amb l'habitual recorregut amb sortida al Centre Comercial Sant Eloi i arribada a la Plaça de la Germandat. Aquesta edició no hi haurà grans estrelles, però sí hi correrà el guanyador de la temporada passada, Abdeslam Louah en categoria masculina. En dones, encara és per confirmar, ja que el dia 24 al matí hi ha la Sant Silvestre de Santa Coloma de Gramenet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT