PUBLICITAT

El River busca avui a Tenerife mantenir la bona línia

  • Ed Cage es queda a casa per lesió i l'equip haurà de suplir la seva baixa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cage, a Azpeitia amb protecció, on no va jugar. Foto: ÀLEX LARA

El Tenerife Baloncesto és el rival d'avui (21.00 hora canària, 22.00 hora andorrana) en partit avançat corresponent a l'última jornada de la lliga regular de la LEB Plata. El BC River Andorra buscarà a les Canàries mantenir la bona línia de joc i resultats dels últims enfrontaments, i ho farà amb una baixa sensible, la del pivot Ed Cage, que continua sense recuperar del tot la seva cama dreta i es quedarà al Principat per accelerar el procés.

Sense Cage ni el jove pivot Gaston Diedhou, aquest lesionat també amb fisura al turmell ja fa dues setmanes, el River perd potencial sota cistella, però té una plantilla preparada per competir en aquest sentit, i prova d'això és que a Gandia, el passat divendres, Joan Peñarroya ja no va fer jugar el nordamericà, i sí ho va fer amb gran solvència Devin Wright –10 punts, 11 rebots, 19 de valoració–, per sumar l'equip una nova victòria, la vuitena de la temporada. L'aportació de Cage, però, també és important, perquè amb les dades a la mà en el partit d'abans de caure lesionat, contra l'Aguas de Sousas Ourense, va sumar 19 punts, 4 rebots i 21 de valoració en una mica més de 26 minuts, mentre que a partir d'aquí el pivot va viatjar a Azpeitia sense jugar, i després a casa contra el CB Las Rozas va disputar gairebé altres 26 minuts, amb 2 punts, 4 rebots i només 9 de valoració. Aquell matx va jugar amb la protecció que l'acompanya en les últimes setmanes, per mantenir estable un bessó dret que en principi tenia un trencament d'un centímetre, sense més problemes.

EL RIVAL: TENERIFE / Joan Peñarroya demana als seus jugadors màxima intensitat per poder vèncer el Tenerife Baloncesto, un equip que, amb els números a la mà, hauria de ser víctima dels andorrans. El tècnic, amb tot, no es refia, entre altres coses perquè fa dos partits que no guanya, tres setmanes en realitat perquè divendres va descansar, i a qui va guanyar va ser a un Gandia Bàsquet que s'enfonsa de mica en mica. Després va perdre a la pista del Barça Regal, però també és cert que a la següent jornada va plantar cara el líder, Aurteneche Araba, contra qui va caure per la mínima: 67-68. El Tenerife suma només tres victòries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT