PUBLICITAT

El renovat Holliday Inn, guardonat Hotel de l'Any

  • La Guia Gourmand valora l'esforç del grup Plaza en fer reformes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moment del lliurament del guardó, en presència de Budzaku, ahir. Foto: HOTELS PLAZA

El Holiday Inn, del grup Plaza Andorra, va rebre ahirel guardó d'Hotel de l'Any 2012 per la Guia Gourmand. L'establiment hoteler va rebre la distinció durant la presentació de la Guia Elecció Gourmand Catalunya i Andorra i altres llocs d'interès. Un dels directors de la publicació, Fèlix Llovet, va destacar el fet que el Holiday Inn hagi dut a terme una profunda renovació en temps de crisi, i que l'ha fet mereixedor de la distinció. La Guia, que dóna informació de 700 establiments de qualitat, es presenta en versió catalana amb una tirada de 5.000 exemplars i amb versió castellana amb una tirada de 1.000 exemplars.

La Guia Gourmand premia els millors establiments de restauració i hoteleria de Catalunya i Andorra, i ha escollit Andorra la Vella per presentar l'edició de la Guia d'aquest any. Durant la presentació s'han lliurat els guardons que han distingit el Holiday Inn com a millor Hotel de l'Any 2012, que ha reobert les portes després de mesos de reformes. Precisament, el fet que s'hagi optat per renovar l'establiment en temps de crisi ha estat un dels factors que han valorat per atorgar-li el guardó. Llovet va destacar que el nou Holiday Inn no té res a veure amb les antigues instal·lacions i va afegit que «ha valgut la pena». A més del Holliday Inn, també s'han premiat el restaurant Bruixes de Burriac d'Altafulla i l'Heretat Segura Viudas.

De la seva banda, el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va destacar el bon nivell de la gastronomia andorrana, que es pot convertir en un bon complement a la resta d'oferta turística, i el reconeixement que està obtenint. En aquest sentit, es va mostrar esperançat que aquest reconeixement es vegi plasmat en més guies de prestigi com la Gourmand. A més, va animar al sector hoteler a seguir l'exemple del Holliday Inn, malgrat la crisi, segons va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT