PUBLICITAT

Gutiérrez confia en ser entre les cinc primeres a Europa

  • L'andorrana veu possible recuperar-se per a la Copa del Món de Soldeu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mireia Gutiérrez. Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez es va lesionar la passada setmana –trencament parcial d'omòplat esquerre– i la seva recuperació passa per 15 dies de repòs, després un escàner per veure com va la cosa, una setmana de recuperació del to físic i, «anant tot molt bé» –ha d'anar al Centre de Rehabilitació de Boulouries, prop de Cannes–, tornar a la competició a la Copa d'Europa del 26 de gener a Melchsee Frutt (Suïssa), segons l'esquiadora. Seria una bona notícia, perquè l'andorrana no es perdria cap prova europea, competició on aspira a donar el màxim: «L'objectiu de la temporada és la Copa d'Europa, crec que puc estar-hi entre les cinc primeres de la general».

Per a la Mimi, que es va lesionar quan ja era fora de cursa i se li va creuar un esquí en frenar en neu verge, la Copa del Món del febrer a Soldeu «no és un objectiu», tot i que assegura que té molta «il·lusió» pel fet de córrer a casa, sinó que els seus esforços se centren a continuar amb la progressió dels últims anys a la Copa d'Europa. L'esquiadora, que assegura que només caure ja es va adonar de la gravetat de la lesió «perquè no tenia sensibilitat a l'espatlla i no podia moure-la», va dir ahir en roda de premsa que la lesió no arriba «en el millor moment», i Carles Visa, director tècnic de la FAE, va lamentar la situació: «Arriba en un moment important, perquè en Copa d'Europa estava amb les de davant i també havíem agafat confiança amb ella». Així mateix, Visa, que considera «prioritari» la recuperació total de l'única representant sènior de la FAE, va afirmar que pel que fa al seu paper en les Copes del Món, «crec que ho hagués fet i ho farà, de fet, molt bé».

«Aquest any vaig fer un bon estiu tot i que quan em vaig trencar el dit no vaig poder fer eslàlom», hi va afegir l'andorrana, que va parlar també del seu salt de qualitat en les últimes temporades: «L'any passat vaig donar un salt, però fa dos vaig ser quarta en un indoor i el meu cap ja va fer un canvi».

AVUI CORREN OLIVERAS I ESTEVE / L'equip masculí, amb Marc Oliveras i Kevin Esteve, disputa avui i demà dos gegants FIS a Veysonnaz (Suïssa), mentre que la resta de corredors entrenaran al Principat. Esteve marxarà després de Veysonnaz a Bormio per disputar el 29 el descens de la Copa del Món a una pista que és un clàssic del calendari professional, però nova per ell i molt exigent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT