PUBLICITAT

Canillo se suma a l'oferta de Nadal amb 50 parades

  • L'Esplai, Noemi, Ana i Zeo, i l'Associació de la Gent Gran guanyen el concurs de pessebres
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Parades al Mercat de Nadal, ahir Foto: ÀLEX LARA

L' edifici del Telecabina de Canillo va acollir ahir el tradicional mercat de Nadal i les oportunitats de Canillo, el qual va comptar amb una cinquantena de parades. Una de les novetats d'aquesta onzena edició de la fira va ser que l'Associació de Pares d'Alumnes de l'Escola Francesa va organitzar un taller pels nens, perquè gaudissin mentre els seus pares feien les compres. La iniciativa va tenir «molt bona rebuda», segons van assegurar els membres de l'associació.

Plantes, ornaments de Nadal, productes de segona mà o a baix preu com roba van ser alguns dels elements que es van poder trobar al mercat. El coordinador del Departament de Joventut, Esports i Cultura del Comú de Canillo, Francesc Oriol, va explicar a l'ANA que el mercat el repeteixen any rere any perquè «té molt bona acceptació». I aquest any no ha estat una excepció.

Oriol va destacar que la nevada d'última hora va fer que la gent comencés a venir més tard de l'habitual a veure les parades, però va indicar que aquest fet no perjudicava les vendes i que aquestes serien com la dels altres anys.

En canvi, alguns comerciants com la Mariannick, amb una parada de bijuteria o la Betina Stofblat, que venia titelles, van coincidir en què les vendes es van veure afectades per la nevada de dissabte, ja que molta gent, en comptes d'anar a veure el mercat, va marxar a esquiar. El mercat va tancar les portes a les 18.00 hores d'ahir.

Concurs de pessebres / Paral·lelament al mercat, Canillo també va repetir com cada Nadal el concurs de pessebres. Un total de catorze representacions van ser valorades pel jurat, que va triar els guanyadors de les tres categories, infantil, juvenil i adult. Després de l'entrega de premis, els concursants van poder gaudir d'una xocolatada amb coca i visitar les parades del mercat.

Els participants que van crear els pessebres més bells van ser l'Esplai de Canillo, en la categoria infantil, el pessebre de Noemi, Ana i Zeo, en juvenil, i l'Associació de la Gent Gran de Canillo, en la categoria d'adults.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT