PUBLICITAT

Gutiérrez i Font comparteixen el primer lloc en les G.Series BPA

  • Empaten a 40 punts en una primera cita dura per la nevada i les baixes temperatures i en 2RM venç Joan Sala
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La graella de sortida d'una final de la G1 sota una intensa nevada al circuit del Pas, en la primera cita de les G.Series. A la galeria, el podi de 4RM: Vives, Gutiérrez i Font. Foto: JAS.ES

Tota la neu que no queia per al pont de la Puríssima va irrompre ahir, justament el dia que començaven les G.Series BPA al Grandvalira circuit del Pas. Això i les temperatures sota zero van marcar una primera cita duríssima i plena d'incidents, sobretot en la GZero d'entrenaments, amb un toc de Carlos Ezpeleta, un problema de transmissió per a Albert Castelló, els problemes de motor de Gerard de la Casa i els d'embragatge de David Arroyo i que s'expandirien en la G1 amb el palier de De la Casa, el cable de l'accelerador de Martín i la transmissió de Marc Gutiérrez. Va ser aquest últim qui va fer la millor volta en els entrenaments tot i que Ferran Font va ser millor en el global.

La nova reglamentació, que fa sumar punts en cadascuna de les sèries a més de les finals, no permet el mínim contratemps i en la primera sèrie va aparèixer Francesc Gutiérrez (Seat Ibiza) per fer el millor temps de volta que el permetia sortir primer en la final, per davant de Font (Ford-BPA) i les sorpreses Sintu Vives (Citröen), Manel Guiral (Peugeot) i Ruben Gracia (Seat Ibiza).

Marc Gutiérrez va ser el protagonista en la segona sèrie, amb una actuació impecable que el va fer acabar primer per davant de David Arroyo (Peugeot) i Francesc Gutiérrez (Seat), el qual es col·locava líder virtual per davant de Font i Vives.

En la primera final Manel Guiral va sorprendre un Sintu Vives que finalment va ser tercer. En l'altra final Ferran Font va acabar líder després de superar Francesc Gutiérrez i David Arroyo va ser tercer mentre el que defensor del títol, Marc Gutiérrez, es va haver de retirar. Al final, en el recompte de punts, Francesc Gutiérrez i Font comparteixen el primer lloc amb 40 punts i Vives és el següent amb 34.

En 2RM es va imposar Joan Sala amb 41 punts, deu més que Simó Sala i Claudi Ribeiro, el millor dels vuit integrants del programa de joves pilots de l'Automòbil Club d'Andorra en automobilisme sobre gel. La segona prova, el 7 de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT