PUBLICITAT

Justo Ruíz debuta amb l'Andorra amb una derrota a Agramunt (1-0)

  • L'equip tricolor domina contra un rival tancat però paga car la falta d'encert
EL PERIÒDIC
AGRAMUNT

Periodic
Joël Martínez s'anticipa al defensa contra el Linyola a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

El debut de Justo Ruíz a la banqueta del FC Andorra es va saldar ahir amb una derrota al camp de l'Agramunt. Un únic gol a la mitja hora va ser suficient per als locals per doblegar un equip afectat psicològicament per la marxa de Richard Imbernón i que continua evidenciant seriosos problemes amb el gol.

L'Agramunt, tot i estar lluitant per la primera posició –ara la té a un punt després de l'empat del líder Cervera contra l'Organyà– es va tancar en el seu camp durant els 90 minuts i va basar el seu joc d'atac en les contres tot i que tan sols va tenir un parell d'ocasions i superada la mitja hora de joc va encertar una que va acabar decidint els tres punts.

L'Andorra va començar amb un bon futbol i oportunitats. Els 30 primers minuts van ser un monòleg tricolor. Va començar Joël amb un xut al pal, l'extrem va tenir un altre mà a mà amb el porter local però va xutar fora, Cristian Martínez també va fallar sol davant el porter igual que Ludo en una rematada a boca de canó i que Maneiro de cap a la sortida d'un còrner.

Al minut 32, en la primera aproximació de l'Agramunt l'àrbitre va acabar xiulant penal però l'encarregat de tirar-lo va xutar fora.

Poc després Cristian va tenir una altra ocasió clara amb un xut creuat i al contraatac l'Agramunt va marcar el gol de la victòria.

Abans del descans els tricolors van tenir alguna ocasió més per empatar però el gol continuava negant-se a arribar i el descans sembla que no va beneficiar gens els interessos de l'Andorra perquè en la segona part, malgrat mantenir el domini absolut de la pilota davant un rival tancat, ja no va saber generar ocasions de tant perill. L'equip cada vegada se sentia més minat psicològicament i més quan Toscano, cap al minut 80, per fi va encertar a marcar però l'àrbitre va anular el gol per fora de joc dubtós. Ja no hi han més partits fins després del Nadal, temps suficients per recuperar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT