PUBLICITAT

El PLA organitza sopars per congregar els liberals

  • La comissió gestora del partit assegura que «el liberalisme no està mort»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment del sopar, que reuneix cares conegudes i noves. Foto: EL PERIÒDIC

La comissió gestora del Partit Liberal (PLA) ha encetat el primer cicle de reunions sopar amb la voluntat de congregar totes aquelles persones que tenen inquietuds polítiques i que es troben alineades amb la ideologia liberal, doncs «el liberalisme no està mort», va assegurar Jordi Gallardo, un dels membres de la comissió. Segons va informar la formació política en un comunicat, la junta gestora del PLA té previst convocar aquest tipus de trobades al llarg dels propers mesos.

Una quarantena de militants del PLA, entre els quals hi havia moltes cares conegudes i algunes noves incorporacions, es van reunir divendres al vespre en un restaurant d'Escaldes-Engordany amb l'objectiu de congregar persones amb inquietuds polítiques i que es trobin alineades amb la ideologia liberal. A la trobada es va parlar també dels resultats electorals dels recents comicis comunals així com també del futur de la formació liberal, tal i com el partit explica.

En aquest sentit, Gallardo va assegurar durant la reunió sopar que «el liberalisme no està mort». El país necessita «molt esforç per tirar endavant» i un dels pilars d'aquesta revifalla són «els valors i les idees», va argumentar. Així, va assegurar que «nosaltres no hem canviat de pensament perquè creiem en els plantejaments liberals».

L'ANA informa que entre els assistents al sopar hi havia el futur cònsol menor de la Massana, Raul Ferré, i el també futur conseller de la Massana Sergi Balielles, ambdós de la llista guanyadora a les passades eleccions comunals del 4 de desembre, Ciutadans Compromesos. També van ser al sopar Joan Gabriel i el membre de la junta gestora del PLA Amadeu Rossell, que van manifestar obertament el seu suport a Ciutadans Compromesos durant la campanya electoral.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT